Home » Workshop » Workshop 18-24 Octombrie 2018, Bucuresti

Workshop 18-24 Octombrie 2018, Bucuresti

Vă anunţăm cu bucurie că în luna octombrie vom avea din nou privilegiul de a beneficia de prezenţa lui Georges Colleuil în România pentru o nouă călătorie plină de tâlc în lumea simbolurilor vindecătoare. În continuare, vă vom prezenta evenimentele pe care urmează să le faciliteze de această dată filosoful, cercetătorul, scriitorul şi psihoterapeutul francez.
Toate aceste evenimente de mai jos vor fi susţinute de către Georges Colleuil în limba franceză, cu traducere simultană în limba română, realizată de către interpretele noastre, Claudia Savu şi Mihaela Raţă, ambele specilizate în metoda RAP şi în terminologia conceptuală specifică acesteia.

  1. Conferinţă: Înţelepciunea şi nebunia labirintului – Mitologie, simbolism transformare interioară (18 octombrie 2018 – revenim curând cu detalii despre locul şi ora desfăşurării evenimentului)

*Intrarea este liberă, dar numărul de locuri este limitat şi înscrierile se fac în baza unei confirmări prealabile. Mulţumim pentru înţelegere!

         2. Nebunul în labirint: cum utilizăm puterea simbolurilor (19-21 octombrie, zilnic între orele 10 şi 18)

Acest atelier propune desluşirea mai multor căi de aborbare a puterii simbolurilor pentru a aduce pace inimilor noastre.  Pe parcursul celor 3 zile de atelier, va avea loc o prezentare generală a metodelor create de Georges Colleuil menite să ne ajute în traversarea zonelor noastre rănite, pentru a identifica traumele de bază și pentru a ne călăuzi spre vindecare. Metodele cu care vom lucra sunt: Referenţialul Arhetipurilor Personale, Mitograma, Onomasopia (înţelepciunea numelor proprii), Onirograma (cheia viselor), Cromosofia (arta vindecării prin intermediul culorilor), Filozofia terapeutică, Armura interioară (despre cum să ne întărim protecţia).
Unul dintre punctele de plecare ale abordării lui Georges Colleuil se bazează pe presupunerea că “întrega suferința umană este creativitate blocată”. Prin urmare, de fiecare dată când introducem creativitatea în viața noastră simbolică, ne facilităm procese de creștere psihologică, socială și spirituală. 
Alegerea căii simbolurilor dezactivează calea simptomelor și deschide o ușă către zonele noastre de excelență. Georges Colleuil oferă o modalitate simplă, ludică și eficientă de a explora zonele noastre de excelență, bazându-ne pe simbolurile familiare fiecăruia dintre noi, pârghiile reale ale evoluției, cum ar fi culorile, numerele, arcadele Tarot, animalele totemice (sau de putere), bijuteriile sau visele.

Costul atelierului este 1200 RON.

         3. RN 8: Arcanele minore în Tarot şi interpretarea lor în Referenţialul Arhetipurilor personale (22-24 octombrie între orele 18-22)

  • Mitul căutării Graalului.

  • Studiul Casei 14 – Arcana minoră de sinteză și cum să dezactivăm schemele repetitive. Abordarea filosofică, psihologică și energetică a celor patru elemente. 

  • Exerciţii de etalare cu Tarotul.

  • Tehnici de acompaniament în cuplu, individual şi în coaching cu ajutorul arcanelor minore şi majore.

Costul acestui modul este 870 RON, iar accesul se curs se face în baza achitării diferenţei rămase în urma plăţii avansului.

TERMENI ŞI CONDIŢII PENTRU ÎNSCRIERE:

Înscrierea la ambele ateliere se face doar în urma achitării unui avans în valoare de minim 400 RON până la data de 15 septembrie 2018, data limită pentru înscrieri. Pentru a favoriza condiţiile optime de învăţare, numărul de participanţi este restrâns. O dată ce numărul maxim de participanţi a fost atins, înscrierile vor fi închise. Asociaţia Referenţialul Arhetipurilor Personale (ARAP) va putea în acest caz propune stagiarilor ce se înscriu ulterior o nouă sesiune sau înscrierea pe o listă de aşteptare. Dacă acest număr nu este atins până la data limită pentru înscrieri, anunţată anterior (1 octombrie 2018), este convenit în mod expres că asociaţia ARAP nu va menţine stagiul. Sumele încasate vor fi restituite participanților sau amânate la o alta dată sau pentru un alt stagiu, în funcţie de preferinţa acestora. Înscrierile sunt luate în calcul în ordinea sosirii. Înscrierea este validată numai la recepţionarea sumei percepute pentru aceasta (400 ron). Dacă numărul de participanţi este prea mare pentru un stagiu, ARAP va propune o listă de aşteptare sau pentru un alt stagiu. ( alte date sau o altă temă).


CONDIŢII FINANCIARE, REGLEMENTĂRI ŞI MODALITĂŢI DE PLATĂ:
1. Un avans de 400 ron se va plăti la momentul înscrierii la stagiu. Plata acestei sume condiționează validarea înscrierii. Suma restantă va fi plătită cu maxim 5 zile înaintea primei zile de stagiu. Dacă plata se face prin virament bancar, stagiarul va trebui să ia în calcul întârzierile bancare pentru ca suma să fie disponibilă efectiv la data prevăzută.
2. În cazul în care participanţii decid să se retragă într-un termen mai scurt de 30 zile înainte de începerea propriu zisă a stagiului, suma achitată pentru avans nu va mai putea fi restituită, întrucât taxele legate de rezervarea locaţiei, biletele de avion ale formatorului şi costurile legate de cazare vor fi deja achitate la acel moment.
3. Datele contului în care puteti efectua plata avansului sunt urmatoarele:

Asociatia Referentialului Arhetipurilor Personale (ARAP),
CUI: 35329775

Cont: RO65 BTRL RONC RT032323 7601, Banca Transilvania

Pentru înscrieri şi detalii vă punem la dispoziţie următoarele contacte:
Corina Pirsean : +40724 383 653 –
pirsean@yahoo.com

Monica Daniela Gaitanaru : +40746 107 106 – monica@psihologieanalitica.ro

Claudia Savu, e-mail : claudia.savu@ymail.com

Roxana Stan-Apostoiu, e-mail: roxana_apostoiu@yahoo.com


Locul desfăşurării evenimentului va fi transmis prin e-mail celor care se înscriu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *