Diferențialul Arhetipurilor Personale

DIFERENȚIALUL ARHETIPURILOR PERSONALE  (LE DIFFÉRENTIEL DE NAISSANCE)

Stagiu  deschis despre Diferențialul Arhetipurilor Personale, rezervat studenților care au deja cunoștințe solide despre Referențialul Arhetipurilor Personale

Părțile lipsă – Referențialul îngerului – Piramida nevoilor

De Georges Colleuil

“Cunoașteți deja foarte bine Referențialul Arhetipurilor Personale pe care îl studiați cu mine sau îl practicați în altă manieră și cred că veți găsi un interes complementar în studierea Diferențialului Arhetipurilor Personale.

Diferențialul Arhetipurilor Personale ne invită să reunificăm în noi părțile care ne lipsesc și pe care le putem simți atunci când, în urma unui doliu, a unei rupturi, a unui accident sau, mai frecvent, în urma traumei nașterii noastre, ne simțim amputați de o parte din noi.

Diferențialul este dimensiunea metafizică a Referențialului nostru. Referențialul unui dublu simbolic de care suntem separați.

Este vorba despre un instrument subtil care ne pune în legătură cu fantomele transgeneraționale și ne ajută să repatriem informațiile pierdute pe parcursul unui traumatism psiho-emoțional.”

În cadrul acestui seminar vom lucra asupra părților care ne lipsesc și vom învăța să construim și să interpretăm Diferențialul nostru. Acest instrument foarte creativ ne va face să călătorim în lumi paralele, permițându-ne să explorăm 14 noi case.

Acest stagiu este rezervat exclusiv persoanelor care au deja o bună cunoaștere teoretică și practică a Referențialului Arhetipurilor Personale. Pentru România, cerem celor interesați să fi validat modulele RN1,2,3,4,6,7,8, precum și atelierele 1,2,3 din ciclul de formare.

Este necesar să cunoaștem bine Referențialul, modul de calcul pentru cele 14 case, etica, precum și următoarele aspecte: Cele șase configurații, cele 8 găuri negre, Brizurile, Casele ascunse ale iubirii, câmpul de coerență, scara lui Iacob, triunghiul filiației și arcanele minore.

În cazul în care există lacune, puteți relua anumite teme cu un formator certificat în România.

Important:

Experiența ne-a arătat că persoanele care au studiat Diferențialul fără să fi studiat Referențialul înainte ar putea fi foarte tulburate.

Programa:

 • Cele 13 părți lipsă
 • Inelul magic
 • Referențialul îngerului
 • Universurile paralele ale Tarotului
 • Nivelul metafizic și infraconștient al Tarotului
 • Piramida lui Maslow adaptată pentru a lucra cu Referențialul
 • Real și realitate
 • Tunelul de cristal
 • Pulsarii
 • Dreptul la diferență
 • Etc.

Materiale de adus la curs:

Desigur, un Tarot, dar și riglă, creion, gumă de șters și creioane colorate.

 • Data și locul de desfășurare

Cursul are loc online pe 06, 07 și 08 Noiembrie 2020, zilnic între orele 10:00 – 18:00.

 • Condiții de participare

Cursul este susținut de însuși creatorul metodei, Georges Colleuil, în limba franceză cu traducerea în limba română.

Pentru participarea la acest curs este necesar să fi validat modulele RN1,2,3,4,6,7,8, precum și atelierele 1,2,3 din ciclul de formare.

 • Modalități de plată

Taxa de participare este de 1250 RON. Pentru a valida înscrierea este necesar să vă exprimați opțiunea de participare și să achitați taxa integral până pe data de 10 Octombrie 2020.

Înscrierile se fac la rap@pandorrastyle.ro și sunt luate în calcul în ordinea sosirii. În funcție de numărul de participanți înscriși, ne rezervăm dreptul de a anula organizarea, cu returnarea taxei celor care au achitat.

Pentru cei care doresc să participe și la stagiul Master Class am pregătit un pachet special, în următoarele condiții:

Taxa pentru ambele cursuri este de 2400 RON, cu achitarea integrală până pe data de 10 Octombrie 2020.

Dacă plata se face prin virament bancar, stagiarul va trebui să ia în calcul întârzierile bancare pentru ca suma să fie disponibilă efectiv la data prevăzută.

Organizator: Pandorra Dreams SRL, CUI: 34149113, J23/3824/2020