Sexualitatea și somatizările în Tarot și Referențialul Arhetipurilor Personale

Sâmbătă, 4 Iulie 2020, între orele 12:00 – 16:00, Georges Colleuil ne așteaptă online cu un nou atelier, “Sexualitatea și somatizările în Tarot și Referențialul Arhetipurilor Personale”.

Referențialul Arhetipurilor Personale oferă practicienilor un instrument original pentru a sprijini suferința și pentru a repara leziunile traumatice. Multe dintre aceste suferințe sunt legate de sexualitate, precum și de modul în care energia iubirii circulă în cuplu.
Misterele Tarotului și Referențialul Arhetipurilor Personale ilustrează patologiile legate de sexualitate (majoritatea înrădăcinate în legea dorinței) și oferă căi de auto-vindecare atunci când acestea sunt posibile.
Programul atelierului:
– Legături între arcane și specificul sexualității umane (patologii, comportament deviant, fantezii etc.)
– Somatizarea și zona 7 a Referențialului
– Legături cu zonele ascunse ale iubirii din Referențial
– Careul iubirii
– Eros, Philia și Agape în Tarot
Atelierul include exerciții practice și ne propune o noutate: Referențialul iubirii.

Atelierul va fi susținut de însuși Georges Colleuil, în limba franceză cu interpretarea în limba română asigurată de către Claudia Savu și Mihaela Rață. Atelierul se va desfășura on-line prin intermediul platformei zoom.us

Înscrierile se fac la: rap@pandorrastyle.ro și sunt luate în calcul în ordinea sosirii. Numărul maxim de participanți – 25 de persoane.

Modalități de plată

Costul atelierului este de 250 RON de persoană și se va realiza prin virament bancar. În baza înscrierii veți primi detaliile de plată iar confirmarea participării se face în baza transmiterii confirmării de plată cel târziu Joi, 2 Iulie 2020, pe e-mail la rap@pandorrastyle.ro

În baza confirmării participării veți primi instrucțiunile de conectare.

Vă așteptăm cu drag,

Echipa RAP

Share: