Mitul lui Perseu și arcanele izolării

Sâmbătă 19 Septembrie 2020, intre orele 12:00 – 16:00, vă așteptăm online alături de Georges Coleuil, la un nou atelier:

Mitul lui Perseu și arcanele izolării

Atelierul este deschis tuturor celor pasionați de simboluri și nu necesită cunoștințe prealabile în Referențialul Arhetipurilor Personale.

Mitul lui Perseu este probabil unul dintre cele mai contemporane mituri din mitologia greacă. Georges Colleuil va aborda acest mit ca pe „Oedip” la nivelul al doilea, care stabilește, pe de o parte, regulile loialității inconștiente transgeneraționale și, pe de altă parte, uciderea simbolică a bunicului. Figura lui Perseu, asociată și cu Sfântul Gheorghe Ucigașul Dragonilor, ar reprezenta arhetipul cavalerimii.

Acest atelier va căuta să demonstreze cât de mult își găsește epopeea lui Perseu ecou în anumite arcane minore și majore din Tarot.

Astfel, două noi căi, denumite Calea izolării și Calea eliberării, vor apărea în Referențialul Arhetipurilor Personale.

Atelierul va include și exerciții practice pe această temă.

Atelierul va fi susținut de însuși Georges Colleuil, în limba franceză cu traducerea în limba română asigurată de către Claudia Savu și Mihaela Rață. Atelierul se va desfășura on-line prin intermediul platformei zoom.us

Înscrierile se fac la: rap@pandorrastyle.ro și sunt luate în calcul în ordinea sosirii. Numărul maxim de participanți – 25 de persoane.

Modalități de plată

Costul atelierului este de 250 RON de persoană și se va realiza prin virament bancar. În baza înscrierii veți primi detaliile de plată iar confirmarea participării se face în baza transmiterii confirmării de plată cel târziu Joi, 17 Septembrie 2020, pe e-mail la rap@pandorrastyle.ro

În baza confirmării participării veți primi instrucțiunile de conectare.

Vă așteptăm cu drag,

Echipa RAP

Share: