AT5 și AT6, Training intensiv

Atelier 5 și 6 (26 – 27 Septembrie 2020, între orele 10-18):

Pe 26-27 Septembrie, vă invităm la Atelierele 5 și 6 pentru un training intensiv, axat pe componenta practică. Vom exersa modalitățile și tehnicile prin care folosim Referențialul într-o situație reală în cadrul unei ședințe cu persoane exterioare formării. Vom învăța, totodată, și cum să ne autoevaluăm pentru a ne șlefui în mod constant maniera de lucru cu Referențialul Arhetipurilor Personale. Vom recapitula atât codul etic, cât și tehnicile de acompaniament ale metodei RAP.

Facilitator: Monica Daniela Gaitanaru – primul formator român acreditat de către Școala Internațională Georges Colleuil în Referențialul Arhetipurilor Personale; psihoterapeut cu multiple specializări și facilitator a sute de cursuri și ateliere, cu o experiență în domeniul psihologiei și dezvoltării personale de peste 11 ani.

Înscrieri și detalii la: monica@psihologieanalitica.ro

Taxa de participare: 600 RON

Referențialul Arhetipurilor Personale ( Le Référentiel de Naissance ) este creație Georges Colleuil și este înregistrat la Institutul Național al Proprietății Industriale din Franța sub numărul 063425574.

Share: