Mitul lui Oedip și Arcanele de trecere

Atelier on-line susținut de Georges Colleuil

Sâmbătă, 06 Februarie, 2021

10:00 – 14:00, via zoom.us

Franța – România – America Latină

Atelier deschis tuturor doritorilor, nu necesită cunoștințe prealabile în metoda Referențialului Arhetipurilor Personale.

Pe același model ca „Mitul lui Perseu și arcanele izolării”, Georges Colleuil ne propune un nou atelier: „Mitul lui Oedip și arcanele de trecere”

Complexul lui Oedip, inspirat parțial de mitul cu același nume, este cu siguranță teoria psihanalitică cea mai cunoscută pentru a explica trecerea copilului de la principiul plăcerii la plăcerea realității. Acest pasaj este ilustrat și de arcanele vechiului Tarot de Marsilia clasificate în categoria arcanelor de trecere. Aceste arcane ilustrează momentele importante în care alegerile noastre personale ne permit să traversăm granițele simbolice sau să rămânem prizonieri ai blestemelor transgeneraționale.

Ce forțe sunt în joc în aceste arcane? Cum să le folosim? Ce semnificații simbolice le dăm?

În cadrul acestui stagiu veți învăța să practicați o etalare specifică din Tarot numită „calea de trecere”

Mitologia, ca și Tarotul, nu explică trecutul și nici nu prezic viitorul. Împreună ne ajută să ne construim prezentul pas cu pas.

Georges Colleuil – Ritual

Atelierul va fi susținut de însuși Georges Colleuil, în limba franceză cu interpretarea în limba română asigurată de către Mihaela Rata. Atelierul se va desfășura on-line prin intermediul platformei zoom.us

Înscrierile se fac la: rap@pandorrastyle.ro și sunt luate în calcul în ordinea sosirii. Numărul maxim de participanți – 30 de persoane.

Modalități de plată

Costul atelierului este de 300 RON de persoană și se va realiza prin virament bancar. În baza înscrierii veți primi detaliile de plată iar confirmarea participării se face în baza transmiterii confirmării de plată cel târziu Luni, 01 Februarie 2021, pe e-mail la rap@pandorrastyle.ro

În baza confirmării participării veți primi instrucțiunile de conectare.

Detalii despre Școala Internațională Georges Colleuil aici – https://www.georgescolleuil.com/

Share: