Aprofundarea Arcanelor Minore – 09, 10 și 11 Aprilie 2021

Aprofundarea Arcanelor Minore

Cele 56 de arcane minore reprezintă un subiect misterios și mai puțin explorat decât cel al celor 22 de arcane majore. Cu toate acestea, capacitatea lor de a stimula imaginația și creativitatea deschide un câmp vast de posibilități care nu a fost încă exploatat pe deplin. În aceste trei zile, Georges Colleuil vă invită să aruncați o nouă privire asupra acestor arcane minore pentru a le înscrie mai bine în imaginația voastră.

Program:

👉Arcanele minore și arhetipurile

👉Arcanele minore și corpul uman

👉Simbolismul numerelor

👉Cele 4 adevăruri ale numărului „4”

👉Descoperirea și aprofundarea diferitelor tiraje

  • Data și locul de desfășurare

Cursul are loc online pe 09, 10 și 11 Aprilie 2021, zilnic între orele 10:00 – 18:00.

  • Condiții de participare

Cursul este susținut de însuși creatorul metodei, Georges Colleuil, în limba franceză cu interpretare în limba română asigurată de Claudia Savu și Mihaela Rata.

Număr maxim de participanți – 30 de persoane

Cursul este deschis tuturor doritorilor, nu necesită cunoștințe prealabile în metoda Referențialului Arhetipurilor Personale. Pentru cei aflați în cadrul formării acest stagiu va fi încadrat la realizarea modulului RN8.

  • Modalități de plată

Taxa de participare este de 1250 RON. Pentru cei care achită integral taxa de participare până pe data de 15 Martie 2021 taxa de participare este de 1150 RON.

Pentru înscrierile anulate până la data de 15 martie 2021 taxa va fi returnată în proporție de 70%. Orice anulare care survine după această dată nu oferă returnarea taxei achitate.

Pentru a valida înscrierea este necesar să vă exprimați opțiunea de participare și să achitați taxa integral conform opțiunii selectate

Înscrierile se fac la rap@pandorrastyle.ro și sunt luate în calcul în ordinea sosirii. În funcție de numărul de participanți înscriși, ne rezervăm dreptul de a anula organizarea, cu returnarea taxei celor care au achitat.

Pentru cei care doresc să participe și la stagiul Onomazofia am pregătit un pachet special, în următoarele condiții:

Taxa pentru ambele cursuri este de 2150 RON, cu achitarea integrală până pe data de 15 Martie 2021.

Având în vedere că plata se face prin virament bancar, stagiarul va trebui să ia în calcul întârzierile bancare pentru ca suma să fie disponibilă efectiv la data prevăzută.

Organizator: Pandorra Dreams SRL, CUI: 34149113, J23/3824/2020