Tiraje cu Arcanele din Tarot

Stagiu Internațional susținut de George Colleuil

Pe parcursul acestui atelier, Georges Colleuil propune studiul a unei game variate de tiraje cu arcanele majore și minore ale Tarotului.

În premieră vor fi prezentate două tiraje:

  • Originea unei situații – cum putem rezolva un blocaj, o situație dificilă dacă nu înțelegem care este sursa, rădăcina acesteia?
  • Tirajul Ipotetic – Da, dacă…..Nu, dacă……

În cadrul acestui atelier Georges va aborda printre altele:

  • Tirajul aleatoriu
  • Tirajul piramidal
  • Tirajul pragmatic
  • Tirajul referential
  • Tirajul celor 7 porți
  • Tirajul de Coerență
  • Tirajul Transformare
  • Tirajul Relației

La sfârșitul acestor două zile, participanții vor stăpâni tehnicile de tiraj și etalare pentru a acompania pe oricine se confruntă cu dificultăți emoționale, profesionale, relaționale sau familiale.

Acest atelier este deschis tuturor persoanelor deschise către limbajul simbolic și care lucrează pentru dezvoltarea personală. Aceast atelier de tiraje nu presupune nicio condiție prealabilă sau cunoștințe speciale despre Tarot sau Referențialul Arhetipurilor Personale.

Pentru cei interesați în formarea în Referențialul Arhetipurilor Personale urmarea acestui Stagiu și completarea cu 1 zi suplimentară alături de formatorii agreați în România (Monica Găitănaru și Monica Măgureanu) oferă posibilitatea validării RN5 din carnetul de formare. Zilele suplimentare vor fi organizate de către formatorii menționați și comunicate celor interesați.

  • Data și locul de desfășurare

Cursul are loc online via Zoom.us, pe 06 și 07 Noiembrie 2021, zilnic între orele 10:00 – 18:00

  • Condiții de participare

Cursul este susținut de însuși creatorul metodei, Georges Colleuil, în limba franceză cu traducerea în limba română.

Înscrierile se fac la: rap@pandorrastyle.ro și sunt condiționate de semnarea contractului și achitarea integrală a taxei. Înscrierile vor fi luate în calcul în ordinea confirmării de plată a stagiului.

Data limită de înscriere este 15 Octombrie 2021, condiționată de achitarea integrală a taxei în același termen.

  • Modalități de plată

Pentru cei care participă doar la stagiul Tiraje cu Arcanele din Tarot, taxa de participare este de 1000 RON.

Plata acestei sume condiționează validarea înscrierii. Dacă plata se face prin virament bancar, participantii vor trebui să ia în calcul întârzierile bancare pentru ca suma să fie disponibilă efectiv la data prevăzută.

Pentru cei care doresc să participe atât la stagiul Tiraje cu Arcanele din Tarot cât și la stagiul Visul, cheia identității, taxa de participare este de 1900 RON.

Plata acestei sume condiționează validarea înscrierii. Dacă plata se face prin virament bancar, participanții vor trebui să ia în calcul întârzierile bancare pentru ca suma să fie disponibilă efectiv la data prevăzută.

În cazul în care, din cauza unor motive personale, participanții doresc să se retragă de la curs ulterior achitării taxei, vor anunța acest lucru în scris la adresa de email rap@pandorrastyle.ro. În cazul în care participantul dorește să se retragă de la stagiu după data de 20 Octombrie 2021, inclusiv în ziua stagiului, suma achitată nu poate fi restituită și va fi reținută integral de către organizator.

În situații excepționale (de exemplu boală gravă), se poate solicita restituirea integrală a taxei, condiționat de prezentarea de documente în sprijinul cererii. Organizatorul este îndreptățit să decidă unilateral de la caz la caz dacă suma se restituie participantului.

Dacă numărul de participanţi este prea mare pentru un stagiu, organizatorii vor propune o listă de aşteptare sau pentru un alt stagiu.

Prin transmiterea pe e-mail rap@pandorrastyle.ro a solicitării de înscriere participanții confirmă că au luat la cunoștință condițiile de participare așa cum sunt ele prezentate mai sus.

Organizator: Pandorra Dreams SRL, CUI: 34149113, J23/3824/2020, Balotesti, str. Viselor nr. 1, Vila 64, jud. Ilfov

Informații la: