Interdicțiile inconștiente și casa “fantomei” în Referențialul Arhetipurilor Personale

Interdicțiile inconștiente și casa “fantomei” în Referențialul Arhetipurilor Personale

Un Curs susținut de Georges Colleuil și Școala Internațională a Referențialului Arhetipurilor Personale

Când?

03 Iunie 2022, între orele 17:00 – 21:00, în sala Grigorescu, Grand Hotel Continental, Calea Victoriei 56, București

Despre Curs

Georges Colleuil propune o întâlnire în care vom dezbate noțiunea de interdicții inconștiente în Referențial.

Traumele transgeneraționale, secretele de familie, injoncțiunile contradictorii care au fost ancorate în copilărie formează o rețea de interdicții inconștiente care ne perturbă comportamentul. Este la fel de dificil atât să le identificăm, cât și să le dezactivăm.

Informația parazitară vehiculată de zona 11 circulă în canalele specifice ale Referențialului (scara lui Iacob, banda etc.) unde este filtrată, elucidată și neutralizată.

În același timp, activarea zonelor de resurse (zonele 6, 12, 13 sau 9) face posibilă consolidarea semnalelor de autorizare.

Referențialul este, prin urmare, un instrument excepțional pentru a ne elibera de “fantomele” care ne bântuie și pentru a progresa către mai multă libertate și o mai bună sănătate emoțională.

În cadrul acestui atelier, Georges Colleuil ne va arăta cum funcționează aceste procese, analizând cazurile practice propuse de participanți.

Detalii înscriere și participare

Cursul este susținut de însuși creatorul metodei, Georges Colleuil, în limba franceză cu traducerea în limba română.

Cursul se adresează celor care au realizat minim RN1-RN3 din parcursul de formare în metoda Referențialului Arhetipurilor Personale.

Înscrierile se fac la: rap@pandorrastyle.ro și sunt condiționate de semnarea contractului și achitarea integrală a taxei. Înscrierile vor fi luate în calcul în ordinea confirmării de plată a stagiului.

Număr Maxim de participanți20 persoane

Data limită de înscriere este 25 Mai 2022, condiționată de achitarea integrală a taxei în același termen.

Modalități de plată

Costul atelierului este de 470 RON de persoană și se va realiza prin virament bancar. Participanții vor trebui să ia în calcul întârzierile bancare pentru ca suma să fie disponibilă efectiv la data prevăzută.

Plata acestei sume condiționează validarea înscrierii.

În cazul în care, din cauza unor motive personale, participanții doresc să se retragă de la curs ulterior achitării taxei, vor anunța acest lucru în scris la adresa de email rap@pandorrastyle.ro.

În cazul în care participantul dorește să se retragă de la stagiu după data de 25 Mai 2022, inclusiv în ziua stagiului, suma achitată nu poate fi restituită și va fi reținută integral de către organizator.

În situații excepționale (de exemplu boală gravă), se poate solicita restituirea integrală a taxei, condiționat de prezentarea de documente în sprijinul cererii. Organizatorul este îndreptățit să decidă unilateral de la caz la caz dacă suma se restituie participantului.

Prin transmiterea pe e-mail la rap@pandorrastyle.ro a solicitării de înscriere participanții confirmă că au luat la cunoștință condițiile de participare așa cum sunt ele prezentate mai sus.

Organizator:

Pandorra Dreams SRL, CUI: 34149113, J23/3824/2020, Balotesti, str. Viselor nr. 1, Vila 64, jud. Ilfov

Informații la: