Modul initiere in metoda RAP, RN1-RN2

“Cunoaste-te pe tine insuti” – este indemnul ce sta scris pe templul lui Apollo din Delfi.

Asadar, va astept cu inima deschisa pe platforma Zoom,  in perioada 19 -21 mai, sa pornim impreuna intr-un pelerinaj pe potecile dezvaluirii adevarului interior, ghidati de harta natala pe care vom invata sa o calculam dupa un protocol extrem de riguros. Vom invata sa facem analiza pesonala a celui ce doreste a-si descoperi: misiunea pentru care s-a intrupat in aceasta lume, resursele pe care le detine in vederea indeplinirii acestei misiuni, provocarile, lectiile de viata, potentialitatile adormite, mostenirea transgenerationala, frici, dorinte, valori supreme, somatizari ale corpului si multe alte astfel de instrumente puse la dispozitie de metoda Referentialul Arhetipurilor Personale.

Program:

Vineri, 19 mai, orele 17-21            Fundamentele Referentialului.

Sambata, 20 mai, orele 10-18      Aprofundarea structurii Referentialului. Studiul Zonelor 1-13.

Duminica, 21 mai, orele 10-18    Simbolistica Arcanelor Majore. Oglinzile in Referential.

Cursul este sustinut de Nicoleta Patrascu, practician acreditat si formator in supervizare in metoda RAP. Despre mine http://georgescolleuil.ro/despre-r-a-p/formatori-si-practicieni-romania/nicoleta-patrascu/

Pentru detalii si inscrieri va rog sa-mi scrieti la adresa drpatrascu.np@gmail.com.

Referențialul Arhetipurilor Personale ( Le Référentiel de Naissance ) este creație Georges Colleuil și este înregistrat la Institutul Național al Proprietății Industriale din Franța sub numărul 063425574.

Share: