Formare

Referențialul Arhetipurilor Personale (RAP) este o unealtă  care prinde viață prin experiența fiecăruia și prin ascultarea și împărtășirea experiențelor celorlalți, aceasta hrănind și uneori ajustând trăirile personale și subiective. Lucrul în grup extrem de particular pe care îl propune Georges Colleuil în stagiile sale creează situații de viață potrivite pentru consultarea, înțelegerea și integrarea propriului Referențial înainte de analizarea Referențialului altor persoane.

Validarea parcursului vostru în studierea Referențialului Arhetipurilor Personale într-o școală agreată de Georges Colleuil vă subliniază profesionalismul și disponibilitatea de a utiliza acest instrument cu etica și respectul creatorului său.

Modulele RN1 + RN2 + RN3 sunt o ocazie de a experimenta o dublă abordare (teoretică și practică) în spiritul și etica creatorului, Georges Colleuil. Apoi, fiecare este liber să continue această cale deosebit de bogată și profundă pe care o oferă Referențialul Arhetipurilor Personale.

Aceste module sunt deschise tuturor celor curioși să descopere Referențialul Arhetipurilor Personale, terapeuților care doresc să își îmbunătățească sau să își completeze metodele de acompaniament precum și persoanelor aflate în orientare sau reorientare profesională.

Modulele RN1 + RN2 + RN3 sunt indispensabile persoanelor care doresc să se angajeze pe un curs complet de formare pentru utilizarea profesionistă a Referențialului Arhetipurilor Personale.

Mai multe amănunte despre pașii pe care îi puteți parcurge în metoda RAP găsiți în descrierea Ciclului de formare și a Modulelor RAP.

Descriere Module
Ciclul de Formare
Carnet de formare