Sigiliul Referențialului

View Calendar
November 5, 2021 - November 7, 2021 All day

Sigiliul Referențialului

Diferențialul Arhetipurilor Personale (Différentiel de Naissance®) partea a doua

Un sigiliu este o amprentă menită să garanteze autenticitatea unui document sau a unui act oficial, dar este și un simbol deoarece armonizează cele două părți ale unei realități. Pentru studenții Referențialului, această a doua parte a Diferențialului Arhetipurilor Personale reprezintă consacrarea întregului lor studiu al Referențialului. De asemenea, vor descoperi noi provocări care dezvăluie noi resurse, confirmând astfel bogăția identității lor.

Program:

-           Cele paisprezece părți lipsă ale Referențialului nostru

-           Referențialul personal al dublului

-           Cavalerul Alb și Cavalerul Negru, ultimele arcane ale Referențialului nostru

-           Frații și surorile luminii

-           Pulsari - tuneluri de cristal - Praf de stele - Metafizica Referențialului

-           Conexiuni vibratorii între Diferențialul și Referențialul nostru

  • Data și locul de desfășurare

Cursul are loc în București pe 05, 06 și 07 Noiembrie 2021, zilnic între orele 10:00 – 18:00, în sala  Lipscani”, Hotel Cișmigiu, Bd. Regina Elisabeta, nr. 38, București, locația pe hartă aici: Hotel Cișmigiu

  • Condiții de participare

Cursul este susținut de însuși creatorul metodei, Georges Colleuil, în limba franceză cu traducerea în limba română.

Cursul se adreseaza persoanelor care au parcurs prima parte a Diferențialului Arhetipurilor Personale.

Profilul participantului

•           Studenții Referențialului aflați pe un parcurs de formare ca practician și care au studiat deja Diferențialul Arhetipurilor Personale (condiție esențială).

Înscrierile se fac la: rap@pandorrastyle.ro și sunt condiționate de semnarea contractului și achitarea integrală a taxei. Înscrierile vor fi luate în calcul în ordinea confirmării de plată a stagiului. Având în vedere condițiile de distanțare fizică impuse de pandemia Coronavirus, numărul maxim de participanți este de 35 de persoane.

Data limită de înscriere este de 7 zile lucrătoare înainte de începerea stagiului, condiționată de achitarea integrală a taxei în același termen (7 zile lucratoare înainte de începerea stagiului).

Accesul în sală se va face cu respectarea măsurilor legale pentru prevenirea contaminării cu Covid – 19, în vigoare la data desfășurării stagiului.

  • Modalități de plată

Pentru cei care participă doar la stagiul Sigiliul Referențialului, taxa de participare este de 1500 RON, cu discount de 10% pentru achitarea integrală a taxei până la data de 01 septembrie 2021 inclusiv.

Plata acestei sume condiționează validarea înscrierii. Dacă plata se face prin virament bancar, participantii vor trebui să ia în calcul întârzierile bancare pentru ca suma să fie disponibilă efectiv la data prevăzută.

Pentru cei care doresc să participe atât la stagiul Sigiliul Referențialului cât și la stagiul Dansul Labirintului, taxa de participare este de 2600 RON, cu discount de 10% pentru achitarea integrală a taxei până la data de 01 septembrie 2021 inclusiv.

Plata acestei sume condiționează validarea înscrierii. Dacă plata se face prin virament bancar, participanții vor trebui să ia în calcul întârzierile bancare pentru ca suma să fie disponibilă efectiv la data prevăzută.

În cazul în care, din cauza unor motive personale, participanții doresc să se retragă de la curs ulterior achitării taxei, vor anunța acest lucru în scris la adresa de email rap@pandorrastyle.ro, caz în care se vor aplica următoarele reguli:

- în cazul în care solicitarea de retragere de la curs este transmisă pe email cu până în 30 de zile calendaristice, inclusiv, înainte de începerea propriu zisă a stagiului, suma achitată va fi restituită în proporție de 50%.

- în cazul în care solicitarea de retragere de la curs este transmisă pe email în intervalul de 31 până la 60 de zile calendaristice, inclusiv, înainte de începerea propriu zisă a stagiului, suma achitată va fi restituită în proporție de 70%.

- în cazul în care solicitarea de retragere de la curs este transmisă pe email într-un interval de peste 60 de zile calendaristice înainte de începerea propriu zisă a stagiului, suma achitată va fi restituită integral.

- în cazul în care participantul dorește să se retragă de la stagiu într-un interval mai mic de 29 de zile calendaristice înainte de începerea propriu zisă a stagiului, inclusiv în ziua stagiului, suma achitată nu poate fi restituită și va fi reținută integral de către organizator.

În situații excepționale (de exemplu boală gravă), se poate solicita restituirea integrală a taxei, condiționat de prezentarea de documente în sprijinul cererii. Organizatorul este îndreptățit să decidă unilateral de la caz la caz dacă suma se restituie participantului.

Dacă numărul de participanţi este prea mare pentru un stagiu, organizatorii vor propune o listă de aşteptare sau pentru un alt stagiu.

Prin transmiterea pe e-mail rap@pandorrastyle.ro a solicitării de înscriere participanții confirmă că au luat la cunoștință condițiile de participare așa cum sunt ele prezentate mai sus.

Organizator: Pandorra Dreams SRL, CUI: 34149113, J23/3824/2020, Balotesti, str. Viselor nr. 1, Vila 64, jud. Ilfov

Informații la:

Share: