Arcanele minore, căutarea Graalului, RN 8

View Calendar
September 21, 2019 - September 22, 2019 All day

Arcanele minore, căutarea Graalului, RN 8

RN 8 (21-22 Septembrie 2019, între orele 10-18): Arcanele minore, căutarea Graalului. Arcana minoră de sinteză și cum să dezactivăm schemele repetitive. Abordarea filosofică, psihologică și energetică a celor patru elemente.

Cursul va fi facilitat de Monica Daniela Găitănaru – practician și formator RAP acreditat internațional.

Detalii și înscriere la monica@psihologieanalitica.ro

Related upcoming events

 • October 5, 2019 All day

  Parte din procesul de aprofundare a metodei Referențialului Arhetipurilor Personale, acest atelier vă oferă ocazia punerii în practică a teoriilor primite în cadrul primelor module. 

  05 Octombrie între orele 10:00-15:00

  Costul cursului: 300 RON

  Pentru înscrieri și detalii vă rugăm să ne scrieți la adresa rap@pandorrastyle.ro

   

 • October 6, 2019 All day

  Studiul Casei 8 sau Casa meteo. Calculul Casei 8 și a datei la care se schimbă - Studiul aspectelor particulare ale Casei 8 ( efect lupă, eclipsă, coadă de eclipsă, amprenta, etc.) - Care sunt energiile pe care Casa 8 ni le propune pentru un an? Ce bilanț sau ce travaliu ne propune Casa 8?

  06 Octombrie orele 10:00 - 15:00

  Costul cursului: 300 RON

  Pentru înscrieri și detalii vă rugăm să ne scrieți la adresa rap@pandorrastyle.ro

 • October 12, 2019 - October 13, 2019 All day

  Atelier 5 și 6 (12 - 13 Octombrie 2019, între orele 10-18):

  Training intensiv. Cum folosim Referențialul într-o situație reală în cadrul unei ședințe cu persoane exterioare formării. Părerea și critica formatorului.

  Atelierele vor fi facilitate de Monica Daniela Găitănaru – practician și formator RAP acreditat internațional.

  Înscrierile se fac la: monica@psihologieanalitica.ro

 • October 19, 2019 - October 20, 2019 All day

  Workshop-ul se desfăşoară în Brașov. Modulul de începători are loc între 19-20 Octombrie 2019, zilnic intre orele 10:00 – 18:00.

  În cadrul acestui workshop vom studia:
  1. Iniţierea în metoda Referenţialul Arhetipurilor Personale
  2. Simbolistica arcanelor majore din Tarotul de Marsilia
  3. Aprofundarea caselor 1 – 13
  4. Cum calculăm şi pregătim un Referenţial
  5. Primele baze de interpretare

  La finalul acestei sesiuni, pentru persoanele interesate de o formare completă şi de obţinerea acreditării ca practician al metodei RAP, va fi stabilit un calendar cu datele în care se vor desfăşura stagiile următoare.

  Formator:
  Monica Daniela Gaitanaru – psihoterapeut analist jungian, supervizor, formator şi practician acreditat al metodei Referentialul Arhetipurilor Personale.

  Cost: 600 RON

  Detalii şi înscrieri la: monica@psihologieanalitica.ro, 0746 107 106.

  *Locaţia workshop-ului va fi comunicată prin e-mail acelora care se înscriu.

   

  Referențialul Arhetipurilor Personale ( Le Référentiel de Naissance ) este creație Georges Colleuil și este înregistrat la Institutul Național al Proprietății Industriale din Franța sub numărul 063425574.

 • November 1, 2019 - November 3, 2019 All day

   

  • Despre stagiu 

   

  « Datorez magiei visului cele mai mari bogății ale vieții mele și anumite bucurii de nedescris. A fost generos, sfătuitor, stimulant, mi-a deschis ușa către teritorii fabuloase, mi-a permis să acced la transcendent și sacru, îmi amintea de fiecare dată când voiam să uit, că sunt om și că am dreptul la dragoste. Îi datorez enorm.»

  Georges Colleuil revine în România în luna Noiembrie și va propune publicului român o metodă creativă, inedită și originală care permite să ne analizăm visele singuri, evitând totodată multiplele mecanisme inconștiente de rezistență sau proiecție. Această metodă se sprijină pe o sinteză a analizelor celebre găsite la Freud, Jung sau Adler dar și în șamanism sau Cabala și totodată pe valoarea terapeutică a simbolurilor universale din alchimie, mitologie, știința numerelor, antropologie, arhetipurile din Tarot, etc. Autorul exploatează cu interes și fără dogmatism  ceea ce este mai bun din fiecare abordare organizând o ședință fecundă axată mai mult pe cel care visează decât pe vis.

  « Visul, cheia identității » propune un protocol riguros, un fel de labirint unde diferitele porți de intrare ( imaginile, senzațiile, emoțiile ) conduc către un singur centru de atins: Sinele.

  Georges Colleuil visează să devenim maeștrii viselor noastre, adică, să găsim în noi, într-o formă autonomă, propriile resurse ale transformării și vindecării noastre.. A visa înseamnă a călători către înțelepciune. Nimeni nu ne poate interpreta visele în locul nostru, spune autorul, riscăm să creăm astfel dependențe și false credințe care nu vor aduce nimic pozitiv pe parcursul dezvoltării noastre personale.

  Invitat surpriză

  Cei care vor participa la acest stagiu vor avea parte de o surpriză inedită, Georges Colleuil va fi însoțit de o invitată specială, Karem Ortiz Gonzalez, dansatoare formată la Școala Națională de Balet Alicia Alonso din Havana, profesoară de dans și terapeut prin dans. Întâlnirea cu ea ne va ajuta nu doar să ne analizam visele ci să le și exprimăm prin intermediul dansului. Puteți găsi informații detaliate despre Karem aici: Karem Ortiz

   

  • Data și locul de desfășurare

  Cursul are loc în București pe 01, 02 și 03 Noiembrie 2019, zilnic între orele 10:00 – 18:00, în sala  Academiei”, Hotel Ramada Bucharest Majestic, Calea Victoriei nr. 38-40, locația pe hartă aici:

  Ramada by Wyndham Bucharest Majestic

   

  • Condiții de participare

   

  Cursul este susținut de însuși creatorul metodei, Georges Colleuil, în limba franceză cu traducerea în limba română.

  Pentru participarea la acest curs nu sunt necesare cunoștințe prealabile în metoda Referențialului Arhetipurilor Personale. Stagiul este deschis tuturor celor interesați de lucrul cu visele ca instrument de dezvoltare personală, instrument terapeutic sau instrument de decodificare a simbolurilor. Pentru cei care urmează aprofundarea în metoda RAP acest curs contează pentru validarea modulului RN5 din ciclul de formare.

  Înscrierile se fac la: rap@pandorrastyle.ro și sunt luate în calcul în ordinea sosirii. Numărul maxim de participanți – 30 de persoane.

   

  • Modalități de plată

   

  Pentru cei care participă doar la stagiul despre vise (RN5), condițiile de plată sunt după cum urmează:

  Taxa de participare este de 1450 RON, cu discount de 200 RON pentru achitarea integrală a taxei până la data de 01 septembrie 2019.

  Un avans de 500 ron se va plăti la momentul înscrierii la stagiu. Plata acestei sume condiționează validarea înscrierii. Suma restantă va fi plătită cu maxim 7 zile înaintea primei zile de stagiu. Dacă plata se face prin virament bancar, stagiarul va trebui să ia în calcul întârzierile bancare pentru ca suma să fie disponibilă efectiv la data prevăzută.

   

  Cei care doresc să participe și la stagiul RN6 - Referențialul de cuplu, alianță, de familie și de grup pot beneficia de un pachet special, în următoarele condiții:

  Se aplică un discount cumulat de 500 RON în felul următor: un avans de 1000 ron trebuie achitat până pe data de 01 septembrie 2019 ( poate fi achitat și în rate) și restul de 1400 ron până pe data de 10 Octombrie 2019.

   

  Dacă plata se face prin virament bancar, stagiarul va trebui să ia în calcul întârzierile bancare pentru ca suma să fie disponibilă efectiv la data prevăzută.

   

  În cazul în care participanţii decid să se retragă într-un termen mai scurt de 30 zile înainte de începerea propriu zisă a stagiului, suma achitată pentru avans nu va mai putea fi restituită, întrucât taxele legate de rezervarea locaţiei, biletele de avion ale formatorului şi costurile legate de cazare vor fi deja achitate la acel moment.

  Dacă numărul de participanţi este prea mare pentru un stagiu, organizatorii vor propune o listă de aşteptare sau pentru un alt stagiu.

  Organizator: Pandorra Dreams SRL, CUI: 34149113, J40/2193/24.02.2015, Puțul lui Zamfir 23, București, sector 1

  Informații la:

 • November 8, 2019 - November 10, 2019 All day
  • Despre stagiu

  În luna noiembrie a acestui an Georges Colleuil revine la București cu un nou stagiu dedicat celor care urmează aprofundarea în metoda Referențialului Arhetipurilor Personale.

  Pe 08, 09 și 10 Noiembrie, zilnic între orele 10:00 – 18:00, vom pătrunde tainele Referențialului de cuplu, alianță, de familie și de grup (Roiurile).

  “Referențialul Arhetipurilor Personale este o unealtă evolutivă de dezvoltare interpersonală în care noțiunea de Referențial de Alianță are sens, fie că e vorba de un cuplu, fie de doi parteneri, un părinte și copilul său, elevul și profesorul său, etc.

  Referențialul Alianței ne permite să înțelegem mai bine, să numim și să analizăm ceea ce afectează calitatea unei relații, ce îi poate perturba funcționarea, care îi sunt șansele de recuperare.

  Alianța este de asemenea o școală unde învățăm să iubim. Privind din acest punct de vedere,  putem reexamina ”relația” în toată bogăția ei, propunând o metodă originală și inedită:  Referențialul Alianței.

  Utilizarea arhetipurilor din Tarot prezente în Referențialul Alianței contribuie la stabilirea unui cadru pentru experimentarea intimității. Ca unealtă, poate îmbogăți instrumentarul  terapeuților de cuplu, permițându-le să lucreze asupra resurselor, provocărilor, pasajelor obligatorii, amintirilor inconștiente ale unei alianțe.

  În timpuri în care, în societatea noastră, concepția despre cuplu și familie se schimbă, între îndemnul lui Léo Ferré: ”Nu te căsători!”, cel al lui Brassens: ”Să nu ne gravăm numele pe un pergament” și adoptarea căsătoriei pentru toți, Referențialul Alianței deschide noi căi de pacificare și creativitate.

  Referențialul Alianței clarifică sensul unei alianțe. Dă indicații asupra manierei  în care un cuplu poate funcționa, în afara unor scheme prestabilite, reînnoind în permanență modul de relaționare, de comunicare și experiență.

  Referențialul Alianței definește itinerariile pe care două persoane apropiate pot călători împreună pentru a evolua. Precizează resursele de care acestea dispun, lecțiile care trebuiesc învățate, obstacolele de trecut sau misiunile de îndeplinit.

  Referențialul Alianței este o unealtă simbolică de mediere care, în cadrul unui travaliu terapeutic sau de dezvoltare interpersonală dă sens relației, favorizează comunicarea, contribuie la reconciliere sau la repararea legăturilor rupte.

  Unul din principiile de bază ale acestei abordări a Referențialului de Cuplu sau Alianță se sprijină pe următoarea ipoteză: nu ne căsătorim sau stam alături pentru că ne iubim ci mai degrabă ca să învățăm să iubim. Cum să știm ce înseamnă cu adevărat ”a iubi” dacă nu punem sub lupă evoluția cotidiană a relației? Dacă nu confruntăm suferințele generate de traumele narcisiste? Dacă nu contabilizăm nopțile albe petrecute alinând un copil care plânge?

  Cuplul este deci o școală unde învățăm să iubim.” (Georges Colleuil, traducere Mihaela Someșanu)

  În cadrul acestui modul se vor studia următoarele subiecte:

  Minimul afectiv vital

  • Banda sau Arcana iubirii
  • Partea lui Venus
  • Carta alianței
  • Aspecte încrucișate dintre două referențiale
  • Compararea temelor 
  • Gestionarea conflictelor personale și profesionale prin abordarea transgenerațională a Referențialului
  • Analiza arhetipurilor în familiile recompuse - RAP-ul unei țări
  • RAP-ul unei întreprinderi. 

    

  • Data și locul de desfășurare

  Cursul are loc în București pe 08, 09 și 10 Noiembrie 2019, zilnic între orele 10:00 – 18:00, în sala  Academiei”, Hotel Ramada Bucharest Majestic, Calea Victoriei nr. 38-40, locația pe hartă aici:

  Ramada by Wyndham Bucharest Majestic

   

  • Condiții de participare

  Cursul este susținut de însuși creatorul metodei, Georges Colleuil , în limba franceză cu traducerea în limba română.

  Pentru participarea la acest curs sunt necesare cunoștințe prealabile în metoda Referențialului Arhetipurilor Personale (minim RN1, RN2 și RN 3).

  Înscrierile se fac la: rap@pandorrastyle.ro și sunt luate în calcul în ordinea sosirii. Numărul maxim de participanți – 30 de persoane.

   

  •  Modalități de plată

  Pentru cei care participă doar la stagiul RN6 - Referențialului de cuplu, alianță, de familie și de grup, condițiile de plată sunt după cum urmează:

  Taxa de participare este de 1450 RON, cu discount de 200 RON pentru achitarea integrală a taxei până la data de 01 septembrie 2019.

  Un avans de 500 ron se va plăti la momentul înscrierii la stagiu. Plata acestei sume condiționează validarea înscrierii. Suma restantă va fi plătită cu maxim 7 zile înaintea primei zile de stagiu. Dacă plata se face prin virament bancar, stagiarul va trebui să ia în calcul întârzierile bancare pentru ca suma să fie disponibilă efectiv la data prevăzută.

  Cei care doresc să participe și la stagiul despre vise (RN5) pot beneficia de un pachet special, în următoarele condiții:

  Se aplică un discount cumulat de 500 RON în felul următor: un avans de 1000 ron trebuie achitat până pe data de 01 septembrie 2019 ( poate fi achitat și în rate) și restul de 1400 ron până pe data de 10 Octombrie 2019.

  Dacă plata se face prin virament bancar, stagiarul va trebui să ia în calcul întârzierile bancare pentru ca suma să fie disponibilă efectiv la data prevăzută.

   

  În cazul în care participanţii decid să se retragă într-un termen mai scurt de 30 zile înainte de începerea propriu zisă a stagiului, suma achitată pentru avans nu va mai putea fi restituită, întrucât taxele legate de rezervarea locaţiei, biletele de avion ale formatorului şi costurile legate de cazare vor fi deja achitate la acel moment.

  Dacă numărul de participanţi este prea mare pentru un stagiu, organizatorii vor propune o listă de aşteptare sau pentru un alt stagiu.

  Organizator: Pandorra Dreams SRL, CUI: 34149113, J40/2193/24.02.2015, Puțul lui Zamfir 23, București, sector 1

  Informații la:

 • November 16, 2019 - November 17, 2019 All day

  Workshop-ul se desfăşoară în București. Modulul de începători are loc între 16-17 Noiembrie 2019, zilnic intre orele 10:00 – 18:00.

  În cadrul acestui workshop vom studia:
  1. Iniţierea în metoda Referenţialul Arhetipurilor Personale
  2. Simbolistica arcanelor majore din Tarotul de Marsilia
  3. Aprofundarea caselor 1 – 13
  4. Cum calculăm şi pregătim un Referenţial
  5. Primele baze de interpretare

  La finalul acestei sesiuni, pentru persoanele interesate de o formare completă şi de obţinerea acreditării ca practician al metodei RAP, va fi stabilit un calendar cu datele în care se vor desfăşura stagiile următoare.

  Formator:
  Monica Daniela Gaitanaru – psihoterapeut analist jungian, supervizor, formator şi practician acreditat al metodei Referentialul Arhetipurilor Personale.

  Cost: 600 RON

  Detalii şi înscrieri la: monica@psihologieanalitica.ro, 0746 107 106.

  *Locaţia workshop-ului va fi comunicată prin e-mail acelora care se înscriu.

   

  Referențialul Arhetipurilor Personale ( Le Référentiel de Naissance ) este creație Georges Colleuil și este înregistrat la Institutul Național al Proprietății Industriale din Franța sub numărul 063425574.

Share: