RN 3 – Casa 13 sau Casa Paradoxurilor

View Calendar
February 26, 2021 - February 27, 2021 All day

RN 3 - Casa 13 sau Casa Paradoxurilor

Vineri, 26 Februarie, 18:00-21:00 și Sâmbătă, 27 Februarie 10:00-15:00 vă invităm să continuați alături de Monica Măgureanu, formator și practician agreat Referențialul Arhetipurilor Personale, călătoria pentru aprofundarea metodei RAP. Este necesar să aveți RN1 și RN2 parcurse.

Casa 13 sau inima Blazonului sintetizează ansamblul unei teme date și reprezintă problematica fundamental a individului care, în mod paradoxal, reprezintă atât sursa tuturor suferințelor sale cât și capacitatea de a le rezolva.

👉Cu ocazia acestui modul vom studia mai îndeaproape Casa 13 sau Casa Paradoxurilor, problematicile propuse de poziția celor 22 de arcane majore în aceastp casă, aspectele contradictorii ale fiecărei arcane și aprofundarea aspectului de resursă și provocare a casei 13, aspectele regale cu casa 13.

👉Vom parcurge împreună inițierea în bucle și mitologie ca instrument de reziliență.

Atelierul este susținut de către Monica Măgureanu, Coach Sistemic, Consilier de Dezvoltare Personală, Practician și Formator agreat de Școala Internațională Georges Colleuil în metoda Referențialului Arhetipurilor Personale.

Costul Atelierului: 450 RON

Pentru cei care doresc reluarea atelierului și au urmat formarea alături de Monica Măgureanu costul de reparticipare este de 100 RON.

Înscrieri și detalii: mihaela@pandorrastyle.ro

Referențialul Arhetipurilor Personale ( Le Référentiel de Naissance ) este creație Georges Colleuil și este înregistrat la Institutul Național al Proprietății Industriale din Franța sub numărul 063425574.

Share: