Atelier 3

View Calendar
September 15, 2020 - September 16, 2020 All day

Atelier 3

15-16 septembrie 2020 (18-21):  Atelier 3 

Prezența Brizurilor permite înțelegerea aspectelor identității sfărâmare. Simbolistica arcanelor care constituie Brizura ne ajută să înțelegem de unde vine aceasta fisură identitară și cum putem crea o nouă unitate. Totodată, analiza Brizurilor ne oferă suport în explorarea celor mai potrivite direcții de transformare pentru a ne elibera de moștenirile transgeneraționale dureroase și pentru a ne construi propria cale, propria identitate, lipind cu aur cioburile împrăștiate ale ființei noastre. În acest sens, vom elabora și câteva noțiuni de heraldică - arta construirii blazoanelor.

Vom discuta, totodată, și despre semnificațiile Gizanților sau ale copiilor-substitut, analizând câteva studii de caz celebre în acest sens.

Vor fi studiate în cadrul acestui atelier atât Brizurile Simple, cât și Brizurile Inverse.

Facilitator: Monica Daniela Gaitanaru – primul formator român acreditat de către Școala Internațională Georges Colleuil în Referențialul Arhetipurilor Personale; psihoterapeut cu multiple specializări și facilitator a sute de cursuri și ateliere, cu o experiență în domeniul psihologiei și dezvoltării personale de peste 11 ani.

Taxa de participare este de 300 RON pentru ambele seri.

*Poate participa la acest atelier oricine a parcurs RN1 și RN2.

Înscrierile se fac la: monica@psihologieanalitica.ro

Referențialul Arhetipurilor Personale ( Le Référentiel de Naissance ) este creație Georges Colleuil și este înregistrat la Institutul Național al Proprietății Industriale din Franța sub numărul 063425574.

Share: