Atelier despre Mandale de Cristale (creație Georges Colleuil)

View Calendar
September 9, 2020 All day

Atelier despre Mandale de Cristale (creație Georges Colleuil)

9 septembrie (18-21):  Atelier despre Mandale de Cristale (creație Georges Colleuil)

Te invit cu drag miercuri, 9 Septembrie, între orele 18:00-21:00, la un atelier de împrietenire cu cristalele și energia lor magică.
În cadrul acestui atelier vei învăța cum să construiești conform metodei lui Georges Colleuil mandale cu cristale pentru purificare, protecție, abundență, atingerea obiectivelor, armonizarea relațiilor de cuplu, evoluție personală și vindecare.
Vei descoperi, cu ajutorul unui calcul numerologic pornind de la valorile ascunse în literele numelui tău, care este
• Piatra personalității tale,
• Piatra chemării,
• Piatra ființei,
• Piatra unghiulară,
• Piatra protecției,
• Piatra căii etc.

Dacă deja te pasionează cristalele și ai acasă câteva, îți recomand să le ai pregătite alături de tine pentru extragerea “în orb” pe care o vom face la final.

Facilitator: Monica Daniela Gaitanaru – primul formator român acreditat de către Școala Internațională Georges Colleuil în Referențialul Arhetipurilor Personale; psihoterapeut cu multiple specializări și facilitator a sute de cursuri și ateliere, cu o experiență în domeniul psihologiei și dezvoltării personale de peste 11 ani.

Înscrieri la: monica@psihologieanalitica.ro
Taxa de participare: 170 RON
Atelierul se va desfășura pe platforma Zoom.

Referențialul Arhetipurilor Personale ( Le Référentiel de Naissance ) este creație Georges Colleuil și este înregistrat la Institutul Național al Proprietății Industriale din Franța sub numărul 063425574.

Share: