Descoperim și practicăm cu Tarotul de Marrakech

View Calendar
December 12, 2020 All day

Descoperim și practicăm cu Tarotul de Marrakech

Atelier on-line susținut de Georges Colleuil

Sâmbătă, 12 Decembrie, 2020

10:00 – 18:00, via zoom.us

A fost odată ca niciodată Tarotul de Marrakech care a prins contur sub privirile lui Georges Colleuil, pe pânza lui Jean-Baptiste Valadié.

Atelier deschis tuturor doritorilor, nu necesită cunoștințe prealabile în metoda Referențialului Arhetipurilor Personale.

Tarotul este compus din 78 de Arcane, 22 de Arcane Majore și 56 de Arcane Minore. De ce Tarotul de Marrakech este compus din 79 de Arcane?

  • Care este legenda care l-a inspirat pe George Colleuil (creatorul Referențialului Arhetipurilor Personale, specialist în simbolistica Tarotului) și pe Jean-Baptiste Valadié (Pictor recunoscut la nivel international)?
  • Ce travaliu ne propun arhetipurile și simbolurile cuprinse în acest Tarot care a prins vizță în culorile Africii și Orientului?

Acest atelier vă propune o călătorie în timp pentru a descoperi civilizații pierdute și vă va oferi posibilitatea de a deprinde o modalitate de lucru utilizând Tarotul de Marrakech.

Un cadou special de Crăciun din partea lui Georges va consta într-un deck de Tarot de Marrakech pe care îl veți primi prin curier o dată ce înregistrarea participării a fost confirmată conform condițiilor de mai jos.

Tarotul de Marrakech nu este un joc divinator. Acesta a fost conceput pentru a se adapta foarte precis dezvoltării personale, procesului de cunoaștere de sine, terapiei și psihanalizei. Compus din arhetipuri foarte profunde ce se înrădăcinează în memoria tuturor civilizațiilor, acesta este adaptat în particular analizei viselor și oricărui proces creativ.

Tarotul de Marrakech pune în relație diferitele civilizații ale pământului, arată mai degrabă asemănările decât deosebirile, construiește pasarele, stabilește legături, deschide perspective.

*acest atelier este opțional și nu contează în cadrul formării în Referențialul Arhetipurilor Personale

Atelierul va fi susținut de însuși Georges Colleuil, în limba franceză cu traducerea în limba română asigurată de către Claudia Savu. Atelierul se va desfășura on-line prin intermediul platformei zoom.us

Înscrierile se fac la: rap@pandorrastyle.ro și sunt luate în calcul în ordinea sosirii. Numărul maxim de participanți – 30 de persoane.

Modalități de plată

Costul atelierului este de 500 RON de persoană și se va realiza prin virament bancar. În baza înscrierii veți primi detaliile de plată iar confirmarea participării se face în baza transmiterii confirmării de plată cel târziu Luni, 30 Noiembrie 2020, pe e-mail la rap@pandorrastyle.ro

În baza confirmării participării veți primi instrucțiunile de conectare.

Share: