Labirintul interior

View Calendar
November 1, 2022 10:00 - November 2, 2022 17:00

Labirintul interior

Lasbirintul Interior, o călătorie inițiatică în adâncurile inconștientului

01 – 02 Noiembrie, zilnic 17:00-21:00, Grand Hotel Continental, alături de Georges Colleuil

Labirintul este probabil unul dintre cele mai vechi simboluri sacre din istoria omenirii.  Se regăsește în multe țări, în diferite perioade ale istoriei, dar întotdeauna pentru a evoca dimensiunea sacră și complexă a spiritului uman. Cel mai cunoscut este labirintul din Creta, în care Tezeu l-a ucis pe Minotaur datorită firului pe care Ariadna i l-a dat din dragoste.

Ne aflăm mereu în fața unui labirint și nu avem niciun indicator. Cum intrăm? Cum ieșim? Ce bătălii trebuie să ducem? Ce ajutor putem găsi pentru a merge liber spre noi înșine? Ce fir roșu ar trebui să folosim pentru a nu ne rătăci?

Să te pierzi, să te regăsești , să tranșezi, să te întâlnești cu Minotaurul, să dansezi în fața lui, să îi absorbi puterea, să îți găsești firul Ariadnei, toate acestea sunt teme cu care fiecare dintre noi se confruntă în mod constant în viață.

Labirintul, o rețea de energie.

În labirint regăsim cele șase părți ale ființei umane: arhetipul femininului absolut cu Ariadna, modelul eroului și energia combativă cu Tezeu, părțile noastre de umbră cu Minotaurul, maestrul teritoriului cu Minos, inteligența creatoare cu Dedalus, înălțarea spirituală cu Icar.

Am armonizat aceste șase esențe în noi înșine?

Aceasta este ceea ce vom încerca să înțelegem și să realizăm în cadrul acestui atelier.

Acest atelier este interactiv și creativ. Participanții sunt invitați să aducă pixuri, culori, creioane, radiere, rigle și hârtie de desen.

Dacă aveți un cristal sau o piatră care vă place în mod deosebit, vă rugăm să o aduceți și pe aceasta.

Detalii înscriere și participare

Cursul este susținut de însuși creatorul metodei, Georges Colleuil, în limba franceză cu traducere simultană în limba română, 01 – 02 Noiembrie, zilnic 17:00-21:00, Grand Hotel Continental

 

Înscrierile se fac la:rap@pandorrastyle.ro și sunt condiționate de semnarea contractului și achitarea integrală a taxei. Înscrierile vor fi luate în calcul în ordinea confirmării de plată a stagiului.

Număr Maxim de participanți – 30 persoane

Data limită de înscriere este 14 Octombrie 2022, condiționată de achitarea integrală a taxei în același termen.

Modalități de plată

Pentru cei care participă doar la stagiul Labirintul, taxa de participare este de 600 RON.

Persoanele care se înscriu și achită integral taxa de participare până la data de 03 Octombrie 2022  vor achita 500 RON.

Pachete Speciale

Pachet Special – Sigiliul și Master Class cu Georges Colleuil, Monica Daniela Găitănaru, Monica Măgureanu - Persoanele care se înscriu și achită integral taxa de participare până la data de 03 Octombrie 2022 vor achita 2950 RON

Pachet Special – Sigiliul, Master Class (5zile), Labirintul cu Georges Colleuil – Persoanele care se înscriu și achită integral taxa de participare până la data de 03 Octombrie 2022 vor achita 3550 RON

Plata acestei sume condiționează validarea înscrierii. Dacă plata se face prin virament bancar, participanții vor trebui să ia în calcul întârzierile bancare pentru ca suma să fie disponibilă efectiv la data prevăzută.

În cazul în care, din cauza unor motive personale, participanții doresc să se retragă de la curs ulterior achitării taxei, vor anunța acest lucru în scris la adresa de email rap@pandorrastyle.ro.

În cazul în care participantul dorește să se retragă de la stagiu după data de 03 Octombrie 2022, inclusiv în ziua stagiului, suma achitată nu poate fi restituită și va fi reținută integral de către organizator.

În situații excepționale (de exemplu boală gravă), se poate solicita restituirea integrală a taxei, condiționat de prezentarea de documente în sprijinul cererii. Organizatorul este îndreptățit să decidă unilateral de la caz la caz dacă suma se restituie participantului.

Dacă numărul de participanţi este prea mare pentru un stagiu, organizatorii vor propune o listă de aşteptare sau pentru un alt stagiu.

Prin transmiterea pe e-mail la rap@pandorrastyle.ro a solicitării de înscriere participanții confirmă că au luat la cunoștință condițiile de participare așa cum sunt ele prezentate mai sus.

Organizator:

Pandorra Dreams SRL, CUI: 34149113, J23/3824/2020, Balotesti, str. Viselor nr. 1, Vila 64, jud. Ilfov

Informații la:

Share: