MASTER CLASS ÎN METODA REFERENȚIALUL ARHETIPURILOR PERSONALE

View Calendar
October 30, 2020 - November 1, 2020 All day

MASTER CLASS ÎN METODA REFERENȚIALUL ARHETIPURILOR PERSONALE

MASTER CLASS ÎN METODA REFERENȚIALUL ARHETIPURILOR PERSONALE

Rezervat pentru studenții care au validat modulele RN1 până la RN9 (cu excepția RN 5)

Aceste zile reprezintă un spațiu și un timp privilegiat pentru a întâlni studenți ai Referențialului Arhetipurilor Personale (Le Référentiel de Naissance) care provin din toate mediile.

În cadrul acestui Master Class va trebui să puneți în scenă anumite aspecte studiate la cursurile pe care le-ați urmat și vom aborda numeroase subiecte care nu au fost menționate de-a lungul parcursului vostru de până acum (arcane fluctuante, remediu eteric și remedii simbolice, scenariul catastrofă, determinismul și liberul arbitru, precum și triunghiul Karpman în Referențial).

Pe parcursul acestor zile, Georges Colleuil va explica fundamentele istorice ale Referențialului, precum și diferitele curente și surse de inspirație care au contribuit la crearea acestei metode.

De asemenea vom face și exerciții / etalări pentru aprofundarea subiectului.

Veți primi îndrumări pentru redactarea memoriului, care va încheia Ciclul I din formare.

  • Data și locul de desfășurare

Cursul are loc în București pe 30, 31 Octombrie și 01 Noiembrie 2020, zilnic între orele 10:00 – 18:00, în sala  I.L. Caragiale”, etaj 1, Hotel Ramada Bucharest Majestic, Calea Victoriei nr. 38-40, locația pe hartă aici:

Ramada by Wyndham Bucharest Majestic

  • Condiții de participare

Cursul este susținut de însuși creatorul metodei, Georges Colleuil, în limba franceză cu traducerea în limba română.

Pentru participare sunt necesare cunoștințe prealabile în metoda Referențialului Arhetipurilor Personale, minim RN1-RN9 (RN5 nu este obligatoriu). Finalizarea stagiului de Master Class presupune parcurgerea adițională a două zile de aprofundare Master Class alături de Monica Găitănaru, formator și practician agreat RAP. Pentru detalii privind organizarea acestora vă rugăm să o contactați pe Monica Găitănaru la e-mail: monica@psihologieanalitica.ro

Înscrierile se fac la: rap@pandorrastyle.ro  și sunt luate în calcul în ordinea sosirii. Numărul maxim de participanți – 35 de persoane.

  • Modalități de plată

Pentru cei care participă doar la stagiul Master Class, condițiile de plată sunt după cum urmează:

Taxa de participare este de 1450 RON, cu două modalități de plată:

  1. Achitarea integrală a taxei până la data de 14 Septembrie 2020, caz în care se beneficiază de un discount de 200 RON (costul cursului este de 1250 RON). Pentru confirmarea participării este necesară plata unui avans de 500 RON până pe data de 01 Septembrie 2020. Plata acestei sume condiționează validarea înscrierii.
  2. Achitarea integrală a taxei (1450 RON) până la data de 30 Septembrie 2020. Pentru confirmarea participării este necesară plata unui avans de 500 RON până pe data de 01 Septembrie 2020. Plata acestei sume condiționează validarea înscrierii.

Dacă plata se face prin virament bancar, stagiarul va trebui să ia în calcul întârzierile bancare pentru ca suma să fie disponibilă efectiv la data prevăzută.

Pentru cei care doresc să participe și la Diferențialul Arhetipurilor Personale am pregătit un pachet special, în următoarele condiții:

Taxa cumulată pentru cele două stagii este de 2900 RON la care se aplică un discount cumulat de 500 RON (costul cursurilor este de 2400 RON). Aceasta poate fi achitată dupa cum urmează: un avans de 500 RON trebuie achitat până pe data de 01 Septembrie 2020 și restul de 1900 RON până pe data de 30 Septembrie 2020. Plata avansului de 500 RON condiționează validarea înscrierii.

Dacă plata se face prin virament bancar, stagiarul va trebui să ia în calcul întârzierile bancare pentru ca suma să fie disponibilă efectiv la data prevăzută.

În cazul în care participanţii decid să se retragă într-un termen mai scurt de 30 zile înainte de începerea propriu zisă a stagiului, suma achitată pentru avans nu va mai putea fi restituită, întrucât taxele legate de rezervarea locaţiei, biletele de avion ale formatorului şi costurile legate de cazare vor fi deja achitate la acel moment.

Dacă numărul de participanţi este prea mare pentru un stagiu, organizatorii vor propune o listă de aşteptare sau pentru un alt stagiu.

Organizator: Pandorra Dreams SRL, CUI: 34149113, J40/2193/24.02.2015, Puțul lui Zamfir 23, București, sector 1

Share: