RN 7 – Steaua în Referențial

View Calendar
July 9, 2021 - July 10, 2021 All day

RN 7 - Steaua în Referențial

RN 7 - Steaua în Referențial

Se desfășoară pe 09 Iulie 2021 între orele 18:00-21:00 si pe 10 Iulie 2021, între orele 10:00-16:00, via zoom.us

 

Vineri și Sâmbătă, 09-10 Iulie, vă invităm la un nou modul din formarea în metoda Referențialului Arhetipurilor Personale - RN7 - Steaua în Referențial.

Stelele ne vorbesc despre infinit, despre viziune, despre ceva din noi care are de-a face cu o stea. O stea se formează din praf galactic, gaz și nori, de-a lungul a milioane de ani, prin trilioane de reacții nucleare în nucleul său, și este ținută intactă și legată de alte stele și planete din galaxia sa, de atracția gravitațională a materiei negre .

Platon a descris Steaua drept mișcarea eternității, Steaua însă va ajunge să implodeze sub greutatea proprie. Dacă este o stea mare, moartea ei poate să creeze o supernovă, o serie de explozii care transformă straturile exterioare în nori radioactivi care determină strălucirea egală cu un billion de sori și într-un final se transformă într-o gaură neagră unde gravitatea este atât de mare încât nici lumina nu-i poate scăpa.

Zeița Nut, Zeița cerului de noapte, era înfățișată dând naștere stelelor și adunându-le în jurul buricului său negru, în același fel în care inconștientul dă naștere conștientului și cuprinde strălucirea sa individuală. In textele descoperite la piramide se spunea că o persoană care a murit devine o stea neperisabilă și astfel trăiește pentru totdeauna.

În alchimie Gaura Neagră este văzută ca o fragmentare a psihicului. Marie Louis von Franz se gândește la stele ca la imaginea sufletul lui în afara orizontului evenimentelor, în afara spațiului și timpului, care există dincolo de moarte, într-o stare de intensitate neașteptată sau psihificare.

În cadrul acestui modul vom aborda următoarele teme:

  • Studiul poziției Arcanului XVII, Steaua în Referențial.
  • Studiul găurilor negre: conflicte psihice inconștiente personale sau relaționale.

Costul cursului: 450 RON

Pentru cei care doresc reluarea atelierului și au urmat formarea alături de Monica Măgureanu costul de reparticipare este de 100 RON.

Cursul se va desfășura on-line și este susținut  de către Monica Măgureanu, Coach Sistemic, Consilier de Dezvoltare Personală, Practician și Formator agreat de Școala Internațională Georges Colleuil în metoda Referențialului Arhetipurilor Personale.

Pentru înscrieri și detalii vă rugăm să ne scrieți la adresa - mihaela@pandorrastyle.ro

Referențialul Arhetipurilor Personale ( Le Référentiel de Naissance ) este creație Georges Colleuil și este înregistrat la Institutul Național al Proprietății Industriale din Franța sub numărul 063425574.

 

Share: