RN6 – Referențialul de Cuplu, Alianță și Transgenerațional

View Calendar
June 11, 2021 - June 13, 2021 All day

RN6 – Referențialul de Cuplu, Alianță și Transgenerațional

Vineri 11 Iunie intre orele 18:00 - 21:00 si sâmbătă și duminică- 12- 13 iunie 2021 între orele 10:00-16:00 - RN6 – Referențialul de Cuplu, Alianță și Transgenerațional

Referențialul Alianței ne permite să înțelegem mai bine, să numim și să analizăm ceea ce afectează calitatea unei relații, ce îi poate perturba funcționarea, care îi sunt șansele de recuperare.

Alianța este de asemenea o școală unde învățăm să iubim. Privind din acest punct de vedere, putem reexamina ”relația” în toată bogăția ei, propunând o metodă originală și inedită: Referențialul Alianței.

Utilizarea arhetipurilor din Tarot prezente în Referențialul Alianței contribuie la stabilirea unui cadru pentru experimentarea intimității. Ca unealtă, poate îmbogăți instrumentarul terapeuților de cuplu, permițându-le să lucreze asupra resurselor, provocărilor, pasajelor obligatorii, amintirilor inconștiente ale unei alianțe.
Referențialul Alianței clarifică sensul unei alianțe. Dă indicații asupra manierei în care un cuplu poate funcționa, în afara unor scheme prestabilite, reînnoind în permanență modul de relaționare, de comunicare și experiență.

Referențialul Alianței definește itinerariile pe care două persoane apropiate pot călători împreună pentru a evolua. Precizează resursele de care acestea dispun, lecțiile care trebuiesc învățate, obstacolele de trecut sau misiunile de îndeplinit.

Referențialul Alianței este o unealtă simbolică de mediere care, în cadrul unui travaliu terapeutic sau de dezvoltare interpersonală dă sens relației, favorizează comunicarea, contribuie la reconciliere sau la repararea legăturilor rupte.

În cadrul acestui modul se vor studia următoarele subiecte:

  • Minimul afectiv vital
  • Banda sau Arcana iubirii
  • Partea lui Venus
  • Carta alianței
  • Aspecte încrucișate dintre două referențiale
  • Compararea temelor
  • Gestionarea conflictelor personale și profesionale prin abordarea transgenerațională a Referențialului
  • Analiza arhetipurilor în familiile recompuse - RAP-ul unei țări
  • RAP-ul unei întreprinderi.

Atelierul este susținut de către Monica Măgureanu, Coach Sistemic, Consilier de Dezvoltare Personală, Practician și Formator agreat de Școala Internațională Georges Colleuil în metoda Referențialului Arhetipurilor Personale.

Costul Atelierului: 750 RON

Pentru cei care doresc reluarea atelierului și au urmat formarea alături de Monica Măgureanu costul de reparticipare este de 250 RON.

Înscrieri și detalii: mihaela@pandorrastyle.ro

Referențialul Arhetipurilor Personale ( Le Référentiel de Naissance ) este creație Georges Colleuil și este înregistrat la Institutul Național al Proprietății Industriale din Franța sub numărul 063425574.

Share: