SIGILUL REFERENȚIALULUI

View Calendar
October 28, 2022 10:00 - October 30, 2022 18:00

SIGILUL REFERENȚIALULUI

(Partea a II-a a Diferențialului Arhetipurilor Personale)

Pentru prima oară în România, acest stagiu susținut de Georges Colleuil va avea loc în perioada 28 – 30 Octombrie, zilnic între orele 10:00-18:00, la Grand Hotel Continental.

Un sigiliu este o amprentă menită să garanteze autenticitatea unui document sau a unui act oficial, dar este și un simbol, deoarece armonizează cele două părți ale unei realități. Pentru cei avansați în studiul Referențialului Arhetipurilor Personale, Sigiliul reprezintă consacrarea întregului parcurs de formare în această metodă.

Cu această ocazie veți descoperi, de asemenea, prezența celor 22 de arcane majore ale Tarotului în ansamblul Referențialului propriu, confirmând astfel că arcanele absente nu există.

Sigiliul ne indică maniera de a ne construi viitorul în funcție de reperele de pe drum, de amintirile uitate și de anticipările pe care suntem capabili să le facem.

Programul Cursului :

  • Potențialul Nașterii - Toate cele douăzeci și două de arcane sunt prezente în Referențialul nostru complet.
  • Promisiunea unui viitor posibil - Instrumente pentru a construi și a se construi pe sine
  • Armonia celor două inimi care reprezintă întâlnirea noastră cu partea care ne lipsește pentru a ne simți întregi și unificați.
  • Cavalerul Negru și Cavalerul Alb care unesc Referențialul și Diferențialul - Două puncte de sprijin importante pentru a ne îmbunătăți stima de sine, pentru a ne dezvolta creativitatea și pentru a ne apropia de dimensiunea metafizică a Referențialului.

Pentru a beneficia pe deplin de acest atelier, vă sfătuim să vă revizuiți notițele despre Diferențialul Arhetipurilor Personale și să vă procurați un al doilea pachet de Tarot de Marsilia (Grimaud).

Detalii înscriere și participare

Cursul este susținut de însuși creatorul metodei, Georges Colleuil, în limba franceză cu traducere simultană în limba română, 28 – 30 Octombrie, zilnic 10:00 – 18:00, Grand Hotel Continental

Înscrierile se fac la:rap@pandorrastyle.ro și sunt condiționate de semnarea contractului și achitarea integrală a taxei. Înscrierile vor fi luate în calcul în ordinea confirmării de plată a stagiului.

Număr Maxim de participanți – 30 persoane

Data limită de înscriere este 14 Octombrie 2022, condiționată de achitarea integrală a taxei în același termen.

Modalități de plată

Pentru cei care participă doar la stagiul Sigiliul Referențialului, taxa de participare este de 1450 RON.

Persoanele care se înscriu și achită integral taxa de participare până la data de 03 Octombrie 2022  vor achita 1250 RON.

Pachete Speciale

Pachet Special – Sigiliul și Master Class cu Georges Colleuil, Monica Daniela Găitănaru, Monica Măgureanu - Persoanele care se înscriu și achită integral taxa de participare până la data de 03 Octombrie 2022 vor achita 2950 RON

Pachet Special – Sigiliul, Master Class (5zile), Labirintul cu Georges Colleuil – Persoanele care se înscriu și achită integral taxa de participare până la data de 03 Octombrie 2022 vor achita 3550 RON

Plata acestei sume condiționează validarea înscrierii. Dacă plata se face prin virament bancar, participanții vor trebui să ia în calcul întârzierile bancare pentru ca suma să fie disponibilă efectiv la data prevăzută.

În cazul în care, din cauza unor motive personale, participanții doresc să se retragă de la curs ulterior achitării taxei, vor anunța acest lucru în scris la adresa de email rap@pandorrastyle.ro.

În cazul în care participantul dorește să se retragă de la stagiu după data de 03 Octombrie 2022, inclusiv în ziua stagiului, suma achitată nu poate fi restituită și va fi reținută integral de către organizator.

În situații excepționale (de exemplu boală gravă), se poate solicita restituirea integrală a taxei, condiționat de prezentarea de documente în sprijinul cererii. Organizatorul este îndreptățit să decidă unilateral de la caz la caz dacă suma se restituie participantului.

Dacă numărul de participanţi este prea mare pentru un stagiu, organizatorii vor propune o listă de aşteptare sau pentru un alt stagiu.

Prin transmiterea pe e-mail la rap@pandorrastyle.ro a solicitării de înscriere participanții confirmă că au luat la cunoștință condițiile de participare așa cum sunt ele prezentate mai sus.

Organizator:

Pandorra Dreams SRL, CUI: 34149113, J23/3824/2020, Balotesti, str. Viselor nr. 1, Vila 64, jud. Ilfov

Informații la:

Share: