Steaua în Referențial, RN 7

View Calendar
June 8, 2019 - June 9, 2019 All day

Studiul poziției Stelei în Referențial. Studiul găurilor negre: conflicte psihice inconștiente personale sau relaționale.

Detalii curând.

Related upcoming events

 • June 21, 2019 - June 23, 2019 All day

  RN 1, RN2, BUCURESTI: Introducere în metoda RAP ( structură, istoric si functii )- Simbolurile si arhetipurile arcanelor majore. ( abordare filosofică, mitologică si psihologică). Studiul Caselor 1 - 12 – Cum le calculam. Identificarea si numirea resurselor - Identificarea si numirea provocărilor - Pasajele obligatorii ale existentei noastre - Esecurile si experientele vietii: cum să le integrăm într-o atitudine de câstigători, cum să le utilizăm si transformăm în viata noastră - Cum să deznodăm nodurile psihologice si transgeneragionale - Introducere în scara lui Iacob sau cum să ne pozitionăm în linia timpului. : 21,22,23 iunie; Cost: 300 ron/zi.

  Cursul este susținut de Corina Pîrșean, formator in supervizare metoda RAP

  Pentru înscrieri și detalii - pirsean@yahoo.com

 • June 22, 2019 - June 23, 2019 All day

  Workshop-ul se desfăşoară în București. Modulul de începători are loc între 22-23 Iunie 2019, zilnic intre orele 10:00 – 18:00

  În cadrul acestui workshop vom studia:
  1. Iniţierea în metoda Referenţialul Arhetipurilor Personale
  2. Simbolistica arcanelor majore din Tarotul de Marsilia
  3. Aprofundarea caselor 1 – 13
  4. Cum calculăm şi pregătim un Referenţial
  5. Primele baze de interpretare

  Cursul este sustinut de Monica Magureanu, Formator in supervizare in metoda Referentialului Arhetipurilor Personale

  Costul cursului: 300 RON/zi

  Pentru înscrieri și detalii vă rugăm să ne scrieți la adresa rap@pandorrastyle.ro

  Referențialul Arhetipurilor Personale ( Le Référentiel de Naissance ) este creație Georges Colleuil și este înregistrat la Institutul Național al Proprietății Industriale din Franța sub numărul 063425574.

 • July 6, 2019 All day

  Modul RN3 - Casa 13 sau Casa Paradoxului se desfășoară în București, pe data de 06 Iulie, 10:00 - 18:00

  Studiul Casei 13 sau Casa paradoxurilor – Ce este o problematică din punct de vedere filosofic? Aspectele contradictorii ale fiecărei arcane – Aspectele regale cu Casa 13 – Inițiere în bucle și mitologie ca instrument de reziliență.

  La finalizarea RN1, RN2 și RN3 participanții vot putea calcula cu ușurință un RAP și își vor însuși o lectură fluidă de sinteză. Într-un cerc amical și familial vor putea ajuta la o mai bună înțelegere a unui Referențial. Începând cu modulul următor vor putea urma cursurile cu un formator agreat de către școală din orice zonă geografică și vor putea urma modulele în ordinea dorită în funcție de disponibilitatea fiecăruia.

  Cursul este sustinut de Monica Magureanu, Formator in supervizare in metoda Referentialului Arhetipurilor Personale

  Costul cursului: 300 RON/zi

  Pentru înscrieri și detalii vă rugăm să ne scrieți la adresa rap@pandorrastyle.ro

  Referențialul Arhetipurilor Personale ( Le Référentiel de Naissance ) este creație Georges Colleuil și este înregistrat la Institutul Național al Proprietății Industriale din Franța sub numărul 063425574.

 • July 9, 2019 - July 10, 2019 All day

  Parte din procesul de aprofundare a metodei Referențialului Arhetipurilor Personale, acest atelier vă oferă ocazia punerii în practică a teoriilor primite în cadrul primelor module. 

  09 - 10 Iulie, zilnic, 19:00-21:00

 • July 13, 2019 All day

  Atelier 1 RAP Bucuresti: Studiul propriului Referential - aceasta zi este ocazia punerii în practică a teoriilor primite în cadrul primelor module. În cursul exercitiilor si schimbului de trăiri se vor întelege mai bine interactiunile între casele Referentialului si legătura între simbolistica unei arcane si propriile trăiri. Participantii vor deprinde arta de a conjuga Arcana + Casa + Trăirea. 13 iulie ; Cost: 300 ron/zi.

  Cursul este susținut de Corina Pîrșean, formator in supervizare metoda RAP

  Pentru înscrieri și detalii - pirsean@yahoo.com

 • July 20, 2019 - July 21, 2019 All day

  RN 9 ( 2 zile ): Introducere în teoria inconștientului din punctul de vedere al lui Freud, Jung și alții. Procesul de refulare și sublimare – Referențial și inconștient – introducere în psihopatologia adultului. Protocolul terapeutic cu metoda RAP.

  Detalii și înscriere la monica@psihologieanalitica.ro

 • July 20, 2019 - July 21, 2019 All day

  RN 3 Constanta: Studiul Casei 13 sau Casa paradoxurilor - Ce este o problematică din punct de vedere filosofic? Aspectele contradictorii ale fiecărei arcane - Aspectele regale cu Casa 13 - Initiere în bucle si mitologie ca instrument de rezilientă. 20,21 iulie ; Cost: 300 ron/zi.

  Cursul este susținut de Corina Pîrșean, formator in supervizare metoda RAP

  Pentru înscrieri și detalii - pirsean@yahoo.com

 • November 1, 2019 - November 3, 2019 All day

  « Datorez magiei visului cele mai mari bogății ale vieții mele și anumite bucurii de nedescris. A fost generos, sfătuitor, stimulant, mi-a deschis ușa către teritorii fabuloase, mi-a permis să acced la transcendent și sacru, îmi amintea de fiecare dată când voiam să uit, că sunt om și că am dreptul la dragoste. Îi datorez enorm.»

  Georges Colleuil revine în România în luna Noiembrie și va propune publicului român o metodă creativă, inedită și originală care permite să ne analizăm visele singuri, evitând totodată multiplele mecanisme inconștiente de rezistență sau proiecție. Această metodă se sprijină pe o sinteză a analizelor celebre găsite la Freud, Jung sau Adler dar și în șamanism sau Cabala și totodată pe valoarea terapeutică a simbolurilor universale din alchimie, mitologie, știința numerelor, antropologie, arhetipurile din Tarot, etc. Autorul exploatează cu interes și fără dogmatism  ceea ce este mai bun din fiecare abordare organizând o ședință fecundă axată mai mult pe cel care visează decât pe vis.

  « Visul, cheia identității » propune un protocol riguros, un fel de labirint unde diferitele porți de intrare ( imaginile, senzațiile, emoțiile ) conduc către un singur centru de atins: Sinele.

  Georges Colleuil visează să devenim maeștrii viselor noastre, adică, să găsim în noi, într-o formă autonomă, propriile resurse ale transformării și vindecării noastre.. A visa înseamnă a călători către înțelepciune. Nimeni nu ne poate interpreta visele în locul nostru, spune autorul, riscăm să creăm astfel dependențe și false credințe care nu vor aduce nimic pozitiv pe parcursul dezvoltării noastre personale.

  Cursul are loc în București (locația va fi comunicată cel tîrziu la data de 15 iunie 2019), 01, 02 și 03 Noiembrie 2019, zilnic între orele 10:00 – 18:00

  Cursul este susținut de însuși creatorul metodei, Georges Colleuil.

  Pentru participarea la acest curs nu sunt necesare cunoștințe prealabile în metoda Referențialului Arhetipurilor Personale. Stagiul este deschis tuturor celor interesați de lucrul cu visele ca instrument de dezvoltare personală, instrument terapeutic sau instrument de decodificare a simbolurilor. Pentru cei care urmează aprofundarea în metoda RAP acest curs contează pentru validarea modulului RN5 din ciclul de formare.

  Taxa de participare este de 1450 RON, cu discount de 200 RON pentru achitarea integrală a taxei până la data de 01 septembrie 2019.

  Înscrierile se fac la: rap@pandorrastyle.ro

  Înscrierile sunt luate în calcul în ordinea sosirii. Numărul maxim de participanți – 30 de persoane.

  Un avans de 500 ron se va plăti la momentul înscrierii la stagiu. Plata acestei sume condiționează validarea înscrierii. Suma restantă va fi plătită cu maxim 7 zile înaintea primei zile de stagiu. Dacă plata se face prin virament bancar, stagiarul va trebui să ia în calcul întârzierile bancare pentru ca suma să fie disponibilă efectiv la data prevăzută.

  În cazul în care participanţii decid să se retragă într-un termen mai scurt de 30 zile înainte de începerea propriu zisă a stagiului, suma achitată pentru avans nu va mai putea fi restituită, întrucât taxele legate de rezervarea locaţiei, biletele de avion ale formatorului şi costurile legate de cazare vor fi deja achitate la acel moment.

  Dacă numărul de participanţi este prea mare pentru un stagiu, organizatorii vor propune o listă de aşteptare sau pentru un alt stagiu.

  Organizator: Pandorra Dreams SRL, CUI: 34149113, J40/2193/24.02.2015, Puțul lui Zamfir 23, București, sector 1

  Informații la:

 • November 8, 2019 - November 10, 2019 All day

  În luna noiembrie a acestui an Georges Colleuil revine la București cu un nou stagiu dedicat celor care urmează aprofundarea în metoda Referențialului Arhetipurilor Personale.

  08,09 și 10 Noiembrie, zilnic între orele 10:00 – 18:00, vom pătrunde tainele Referențialului de cuplu, alianță, de familie și de grup (Roiurile).

  “Referențialul Arhetipurilor Personale este o unealtă evolutivă de dezvoltare interpersonală în care noțiunea de Referențial de Alianță are sens, fie că e vorba de un cuplu, fie de doi parteneri, un părinte și copilul său, elevul și profesorul său, etc.

  Referențialul Alianței ne permite să înțelegem mai bine, să numim și să analizăm ceea ce afectează calitatea unei relații, ce îi poate perturba funcționarea, care îi sunt șansele de recuperare.

  Alianța este de asemenea o școală unde învățăm să iubim. Privind din acest punct de vedere,  putem reexamina ”relația” în toată bogăția ei, propunând o metodă originală și inedită:  Referențialul Alianței.

  Utilizarea arhetipurilor din Tarot prezente în Referențialul Alianței contribuie la stabilirea unui cadru pentru experimentarea intimității. Ca unealtă, poate îmbogăți instrumentarul  terapeuților de cuplu, permițându-le să lucreze asupra resurselor, provocărilor, pasajelor obligatorii, amintirilor inconștiente ale unei alianțe.

  În timpuri în care, în societatea noastră, concepția despre cuplu și familie se schimbă, între îndemnul lui Léo Ferré: ”Nu te căsători!”, cel al lui Brassens: ”Să nu ne gravăm numele pe un pergament” și adoptarea căsătoriei pentru toți, Referențialul Alianței deschide noi căi de pacificare și creativitate.

  Referențialul Alianței clarifică sensul unei alianțe. Dă indicații asupra manierei  în care un cuplu poate funcționa, în afara unor scheme prestabilite, reînnoind în permanență modul de relaționare, de comunicare și experiență.

  Referențialul Alianței definește itinerariile pe care două persoane apropiate pot călători împreună pentru a evolua. Precizează resursele de care acestea dispun, lecțiile care trebuiesc învățate, obstacolele de trecut sau misiunile de îndeplinit.

  Referențialul Alianței este o unealtă simbolică de mediere care, în cadrul unui travaliu terapeutic sau de dezvoltare interpersonală dă sens relației, favorizează comunicarea, contribuie la reconciliere sau la repararea legăturilor rupte.

  Unul din principiile de bază ale acestei abordări a Referențialului de Cuplu sau Alianță se sprijină pe următoarea ipoteză: nu ne căsătorim sau stam alături pentru că ne iubim ci mai degrabă ca să învățăm să iubim. Cum să știm ce înseamnă cu adevărat ”a iubi” dacă nu punem sub lupă evoluția cotidiană a relației? Dacă nu confruntăm suferințele generate de traumele narcisiste? Dacă nu contabilizăm nopțile albe petrecute alinând un copil care plânge?

  Cuplul este deci o școală unde învățăm să iubim.” (Georges Colleuil, traducere Mihaela Someșanu)

  Cursul are loc în București (locația va fi comunicată cel tîrziu la data de 15 iunie 2019), 08, 09 și 10 Noiembrie 2019, zilnic între orele 10:00 – 18:00

  Cursul este susținut de însuși creatorul metodei, Georges Colleuil.

  Cursul va fi susținut în limba franceză cu traducerea în limba română.

  În cadrul acestui modul se vor studia următoarele subiecte:

  Minimul afectiv vital

  • Banda sau Arcana iubirii
  • Partea lui Venus
  • Carta alianței
  • Aspecte încrucișate dintre două referențiale
  • Compararea temelor 
  • Gestionarea conflictelor personale și profesionale prin abordarea transgenerațională a Referențialului
  • Analiza arhetipurilor în familiile recompuse - RAP-ul unei țări
  • RAP-ul unei întreprinderi. 

  Pentru participarea la acest curs sunt necesare cunoștințe prealabile în metoda Referențialului Arhetipurilor Personale (minim RN1, RN2 și RN 3).

  Taxa de participare este de 1450 RON, cu discount de 200 RON pentru achitarea integrală a taxei până la data de 01 septembrie 2019.

  Înscrierile se fac la: rap@pandorrastyle.ro

  Înscrierile sunt luate în calcul în ordinea sosirii. Numărul maxim de participanți – 30 de persoane.

  Un avans de 500 ron se va plăti la momentul înscrierii la stagiu. Plata acestei sume condiționează validarea înscrierii. Suma restantă va fi plătită cu maxim 7 zile înaintea primei zile de stagiu. Dacă plata se face prin virament bancar, stagiarul va trebui să ia în calcul întârzierile bancare pentru ca suma să fie disponibilă efectiv la data prevăzută.

  În cazul în care participanţii decid să se retragă într-un termen mai scurt de 30 zile înainte de începerea propriu zisă a stagiului, suma achitată pentru avans nu va mai putea fi restituită, întrucât taxele legate de rezervarea locaţiei, biletele de avion ale formatorului şi costurile legate de cazare vor fi deja achitate la acel moment.

  Dacă numărul de participanţi este prea mare pentru un stagiu, organizatorii vor propune o listă de aşteptare sau pentru un alt stagiu.

  Organizator: Pandorra Dreams SRL, CUI: 34149113, J40/2193/24.02.2015, Puțul lui Zamfir 23, București, sector 1

  Informații la:

Share: