Testimonial Metoda RAP – Ioana Zamfir

Primul meu contact cu RAP a fost în decembrie 2015 când am participat la un curs pentru obținerea calificării de Formator unde am întâlnit-o pe Psiholog Corina Pîrșean. Discutând despre motivul pentru care participam la curs, Corina a inceput sa vorbească despre Georges și despre RAP și despre Tarot și eu care nu știam mai nimic despre Tarot (decât că sunt niște cărți cu niste poze pictate pe ele) am întrebat la ce poate folosi aceasta metodă. Din ce mi-a răspuns îmi amintesc că a spus și ceva despre relații și organizații și alcătuirea unei echipe armonizate, ideale, cu care să lucrezi, și echilibru. Și mi-a captat atenția. Apoi nu mai știu ce am intrebat dar ea a scos Nenumita, eu, privind-o, m-am oripilat, m-am dat inapoi, yeak. Apoi ea a început să vorbească natural despre moarte, că mai si murim și că e bine să murim. Am ajuns acasa si am cauta pe FB, am dat like la tot ce am gasit pe acolo, RAP, RN, GC si apoi am fost receptivă. Mai apărea o carte, mai apărea o poza, tot anul 2016. Brusc în anul 2017 a apărut și am recepționat mesajul care prezenta cursul modul organizat de Corina&Monica. Am citit prezentarea cursului și am zis: dacă am văzut acest anunț, asta e un semn. Este bine să văd cum funcționează această metodă și dacă rezonez cu ea, mi-am zis, și totodată sa aflu ce este cu tarotul acesta.

Am hotărât să particip la curs. Investiția în primul curs a fost cred de 500 lei. I-am zis partenerului meu la vremea aceea că intenționez să particip și el a facut o mică criză, că ce acum eu mă apuc de ghicit. I-am zis că din ce am citit și discutat nu are absolut nici o legătură cu ghicitul și ca eu voi merge la curs.

Așa am participat la curs în Februarie 2017 și a fost răvășitor.

Și așa a început experiența mea cu RAP, experiența mea cu mine, plină de emoții și deconstrucții și reconstrucții. Pot spune că am trăit o viață înainte de RAP și o nouă viață după RAP și cu RAP.

După primul curs, în Aprilie 2017 (chiar acum 2 ani) am plecat pentru 2 luni din România la prietenele mele din Olanda și Luxemburg. Începând din Olanda unde mai fusesem în 2014 mi-am dat seama ca percepția mea asupra lumii se schimbase complet. Oriunde mă uitam: la case, la denumiri, la afișe, la muzee, la flori, la vitrine, vedeam simboluri. Trăiam o extindere a câmpului vizual în toate planurile, fizic, emoțional, spiritual și o înțelegere mult mai amplă și profundă a realității și a dorințelor mele. Prezență și stabilitate. Pur și simplu mă bucuram la tot pasul, indiferent ce făceam (mă plimbam, mă jucam cu fetița de 8 luni a prietenei mele, etc). Eram fascinată.

În Luxemburg am ajuns după 3 sapatamani de stat in Olanda și acolo a fost și mai puternică experiența.

În fine, când de-abia ajunsesem în Luxemburg, prietenul meu cu care trăiam de 14 ani m-a anunțat telefonic că relația noastră nu mai există și gata. Eu am răspuns instant, înseamnă că Universul are ceva mai bun pregătit pentru mine și în sufletul meu am simțit o mare durere și am hotărât să discutăm când ajung înapoi în România.

Am ajuns acasă, care de fapt nu mai era acasă, a fost foarte dureros dar mi-am continuat cursurile și ședintele 1/1 RAP.

Lucrând prima ședință pentru aprofundare am constatat ca eu în C8 în 2017 aveam A8 și am conștientizat că trăisem o experiență de devalorizare și stima de sine scăzută și că aveam o șansă să conștientizez ceea ce este just pentru mine și eu să fiu justa cu mine și că era un an în care se facea dreptate cu mine.

Cum în decembrie 2014 avusesem revelația că Bucuria este posibilă și de atunci lucram ca ea să se structureze și să se manifeste în viața mea, mi-am dat seama ca deconstrucția și destructurarea fostei mele relații era în acord cu dorința mea foarte puternic exprimată continuu și constant din decembrie 2014 de a fi fericită și de a mă bucura de viață.

Studiul RAP și lucrul în ședințe 1/1 cu metoda RAP a facilitat o restructurare și o construcție aliniată la binele meu cel mai inalt, a întregii mele vieți atât în plan personal cât și în plan social.

Multumesc pe aceasta cale creatorului metodei  Georges Colleuil și Psihologului Monica Daniela Găitănaru cu care lucrez în continuare formarea și nu în ultimul rând Psihologului Corina Pîrșean care mi-a povestit prima dată despre această metodă.

RAP este o metodă eficientă, adaptată momentului pe care îl trăim și foarte necesară pentu a facilita transcederea, depășirea blocajelor, restricțiilor, mecanismelor, interdicțiilor existente în gândirea și viața fiecăruia dintre noi, și totodată alchimizarea acestor energii într-un nou mod de a fi în care să ne simțim împliniți, plini de vitalitate și succes.

Ioana Zamfir,

14.04.2019

Ioana este o femeie dornică să se cunoască pe sine și in calitate de terapeut Bowen dorința ei este să le faciliteze și oamenilor cărora le oferă terapie îmbunătățirea calității vieții lor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *