Testimonial Metoda RAP – Dr. Mihaela Lupu

Așa a început povestea mea … București, aprilie 2016

Sunt medic, locuiesc în Brăila și dincolo de obligațiile mele familiale,profesionale și sociale, în viața mea se mai întâmplă ceva.  De câțiva ani, simt cum o neliniște mă cuprinde din când în când și parcă îmi tot vine să plec. Unde? Habar nu am. Să plec, să caut… Ce? Nu știu.. Probabil să mă întâlnesc cu mine. Cum să fac asta? Nu am nicio idee.

Pentru că Universul știe cel mai bine cum să aranjeze lucrurile, prin luna martie găsesc într-un mail o știre despre Georges Colleuil, care urmează să vină la București. Nu știu cine-i tipul ăsta, dar caut pe Google  să văd despre ce este vorba și îmi place ce aflu despre el. Aveam acasă o carte despre Tarotul de Marsilia pe care o citisem cu ceva timp în urmă și un set de cărți. Nu știam să lucrez cu ele, mai ales că în mintea mea, Tarot însemna doar etalări.

Mă decid repede, hai să merg să-l cunosc pe Georges Colleuil, să văd despre ce este vorba. Merg fără așteptări, din simplă curiozitate.

Ceea ce s-a petrecut în acea săptămână, m-a impresionat, așa cum nu se mai întâmplase la niciun alt curs și credeți-mă, am participat la foarte multe. Am fost ca un copil care descoperă tot felul de jocuri interesante și constat că îmi plac tot mai mult, fac noi descoperiri și ele îmi aduc multă bucurie.  A fost o poartă care s-a deschis puțin și mi-a arătat ce lucruri minunate se află dincolo de ea. Săptămâna a trecut repede, ca și cum ar fi fost doar o zi.

Am cunoscut oameni minunați, cu care m-am împrietenit, iar la finalul cursului, Georges a botezat grupul din care am făcut parte „Papillon” și a oferit tuturor participanților câte o Arcană de Tarot, cea mai potrivită pentru fiecare. Mie mi-a dăruit Temperanța și m-a invitat să reflectez în liniște la ea.

Am luat deci o mică pauză, am făcut ordine în gândurile mele, în emoțiile mele și apoi am (re)pornit la drum încet, cu temperanță. Ce a însemnat asta? M-am apucat să studiez temeinic Tarotul de Marsilia și să citesc cărțile lui Georges.

Așa a trecut vara și a venit toamna. Am plecat la București, pentru cea de-a doua întâlnire cu Georges și apoi am participat la următoarea, și la următoarea, și de atunci, nu am mai lipsit de la niciuna. Cu fiecare curs, mi-am completat tabloul, am învățat să mă cunosc din ce în ce mai bine, să-mi înțeleg și să-mi accept istoria personală, să-mi conștientizez prezentul, să-mi construiesc viitorul.

Povestea mea continuă …

Dacă cineva m-ar întreba, după această etapă a călătoriei,  ce înseamnă de fapt pentru mine Tarotul de Marsilia și Referențialul Arhetipurilor Personale, aș răspunde: grație divină, echilibru între lumea materială și cea spirituală, ordine în gânduri și în emoții, recunoștință pentru tot ce s-a întâmplat în viața mea, genealogie înțeleasă, acceptată și integrată, evoluție personală, legi Universale revelate, energii nebănuite, scoase la lumină, uriașă descoperire de sine, iubire, multă iubire de oferit și de primit.

Aleg să învăț și să experimentez în continuare, să fiu curioasă și încrezătoare, să mă bucur de ceea ce îmi oferă viața și mai aleg ceva … să fiu însoțitoarea altora, în călătoria magică a cunoașterii de sine!

Dr. Mihaela Lupu

În prezent Dr. Mihaela Lupu este practician și formator în supervizare al metodei Referențialului Arhetipurilor Personale