MASTER CLASS în metoda RAP – 30,31 Octombrie, 1 Noiembrie 2020

Rezervat pentru studenții care au validat modulele RN1 până la RN9 (cu excepția RN 5)

Aceste zile reprezintă un spațiu și un timp privilegiat pentru a întâlni studenți ai Referențialului Arhetipurilor Personale (Le Référentiel de Naissance) care provin din toate mediile.

În cadrul acestui Master Class va trebui să puneți în scenă anumite aspecte studiate la cursurile pe care le-ați urmat și vom aborda numeroase subiecte care nu au fost menționate de-a lungul parcursului vostru de până acum (arcane fluctuante, remediu eteric și remedii simbolice, scenariul catastrofă, determinismul și liberul arbitru, precum și triunghiul Karpman în Referențial).

Pe parcursul acestor zile, Georges Colleuil va explica fundamentele istorice ale Referențialului, precum și diferitele curente și surse de inspirație care au contribuit la crearea acestei metode.

De asemenea vom face și exerciții / etalări pentru aprofundarea subiectului.

Veți primi îndrumări pentru redactarea memoriului, care va încheia Ciclul I din formare.

  • Data și locul de desfășurare

Cursul are loc online pe 30, 31 Octombrie și 01 Noiembrie 2020, zilnic între orele 10:00 – 18:00.

  • Condiții de participare

Cursul este susținut de însuși creatorul metodei, Georges Colleuil, în limba franceză cu traducerea în limba română.

Pentru participare sunt necesare cunoștințe prealabile în metoda Referențialului Arhetipurilor Personale, minim RN1-RN9 (RN5 nu este obligatoriu).

Finalizarea stagiului de Master Class presupune parcurgerea adițională a două zile de aprofundare Master Class (17 – 18 Octombrie 2020) alături de Monica Găitănaru, formator și practician agreat RAP.

Pentru detalii privind inscrierea, achitarea taxei si organizarea acestora vă rugăm să o contactați pe Monica Găitănaru la e-mail: monica@psihologieanalitica.ro

  • Modalități de plată

Pentru cele 3 zile de Master Class susținute de către Georges Colleuil taxa de participare este de 1250 RON. Pentru a valida înscrierea este necesar să vă exprimați opțiunea de participare și să achitați taxa integral până pe data de 10 Octombrie 2020.

Înscrierile se fac la rap@pandorrastyle.ro și sunt luate în calcul în ordinea sosirii. În funcție de numărul de participanți înscriși, ne rezervăm dreptul de a anula organizarea, cu returnarea taxei celor care au achitat.

Pentru cei care doresc să participe și la Diferențialul Arhetipurilor Personale am pregătit un pachet special.

Taxa pentru ambele cursuri este de 2400 RON, cu achitarea integrală până pe data de 10 Octombrie 2020.

Dacă plata se face prin virament bancar, stagiarul va trebui să ia în calcul întârzierile bancare pentru ca suma să fie disponibilă efectiv la data prevăzută.

Organizator: Pandorra Dreams SRL, CUI: 34149113, J23/3824/2020