Onomasofia – 02, 03 și 04 Aprilie 2021

«De ce porți acest nume? » este una dintre cele mai pertinente întrebări pe care i le poți pune oricui este angajat într-un  travaliu de dezvoltare personală și cunoaștere de sine.

“Nu ne purtăm numele ci numele sunt cele care ne poartă pe noi.” (Georges Colleuil)

👉Cine ți-a dat acest prenume?

👉 Cu ce scop?

👉Unde în istorie își are rădăcinile numele tău de familie?

👉Știi care este semnificația acestui prenume și a acestui nume?

Această cunoaștere este înnăscută la popoarele care au păstrat vie memoria originilor lor, în India, Africa, Asia etc. Pe de altă parte, „occidentalul” , de cele mai multe ori, nu numai că nu știe să răspundă, dar găsește întrebarea absurdă.

Onomasofia (înțelepciunea numelor și prenumelor) se adresează societăților moderne care s-au separat de aceste cunoștințe. Ea completează și extinde practica și cercetarea terapeutului orientând arta sa către o nouă experiență de lucru asupra identității.

Onomasofia este o abordare energetică și transgenerațională adaptată vibrației particulare a prenumelor și numelor noastre. Această metodă este un instrument auxiliar în terapie, contribuind la individualizarea persoanelor în raport cu descendența lor. Onomasofia ne învață, de asemenea, locul pe care îl dețin numele și prenumele noastre în inconștientul familial sau colectiv.

În cadrul acestui stagiu vom lucra cu următoarele noțiuni desprinse din analiza numelui, prenumelui și literelor din alfabetul latin:

👉 Problematica individului, misiunea spirituală, provocarea fundamentală a acestuia, potențialul personal și lecțiile de învățat.

👉 Etapele de decodare utilizate în onomasofie – deviza, simbolistica literelor din alfabetul latin

  • Data și locul de desfășurare

Cursul are loc online pe 02, 03 și 04 Aprilie 2021, zilnic între orele 10:00 – 18:00.

  • Condiții de participare

Cursul este susținut de însuși creatorul metodei, Georges Colleuil, în limba franceză cu interpretare în limba română asigurată de Claudia Savu și Mihaela Rata.

Număr maxim de participanți – 30 de persoane

Cursul este deschis tuturor doritorilor, nu necesită cunoștințe prealabile în metoda Referențialului Arhetipurilor Personale. Pentru cei aflați în cadrul formării acest stagiu va fi încadrat la realizarea modulului RN5

  • Modalități de plată

Taxa de participare este de 1250 RON. Pentru cei care achită integral taxa de participare până pe data de 15 Martie 2021 taxa de participare este de 1150 RON.

Pentru înscrierile anulate până la data de 15 martie 2021 taxa va fi returnată în proporție de 70%. Orice anulare care survine după această dată nu oferă returnarea taxei achitate.

Pentru a valida înscrierea este necesar să vă exprimați opțiunea de participare și să achitați taxa integral conform opțiunii selectate.

Înscrierile se fac la rap@pandorrastyle.ro și sunt luate în calcul în ordinea sosirii. În funcție de numărul de participanți înscriși, ne rezervăm dreptul de a anula organizarea, cu returnarea taxei celor care au achitat.

Pentru cei care doresc să participe și la stagiul Arcanele Minore am pregătit un pachet special, în următoarele condiții:

Taxa pentru ambele cursuri este de 2150 RON, cu achitarea integrală până pe data de 15 Martie 2021.

Având în vedere că plata se face prin virament bancar, stagiarul va trebui să ia în calcul întârzierile bancare pentru ca suma să fie disponibilă efectiv la data prevăzută.

Organizator: Pandorra Dreams SRL, CUI: 34149113, J23/3824/2020