Cântecul Tarotului

Susținut de Georges Colleuil și Sarah Masyel

București, 8 aprilie 2023

O întâlnire neașteptată între simbolurile Tarotului și acordurile chitarei însuflețite de către Sarah Masyel

1 – Ascultarea limbajelor subtile din Tarot și din muzică. 10:00 – 13:30

Compoziții originale (Texte de Georges Colleuil, Muzică de Sarah Masyel)

Vă propunem un travaliu de ascultare mai profundă a limbajului Tarotului, grație magiei muzicii

În cadrul acestui atelier, Georges Colleuil va prezenta o serie de arcane majore pe care Sarah le reinterpretează pe parcurs, cu chitara și vocea. Textele cântecelor traduse în limba română vor fi afișate pe un ecran.

Participanții învață să creeze o legătură între o anumită arcană și o piesă muzicală.

Pauză de prânz 13.30 – 15.00

2 – Conectarea în rezonanță  15:00 – 18:00

Participanții la acest atelier primesc în momentul înscrierii o listă de douăsprezece teme alese în prealabil de Sarah și Georges.

Participantul alege una sau două teme pentru a pregăti una sau două întrebări care leagă subiectul temei de un eveniment din viața sa sau de unul dintre proiectele sale curente. De asemenea, este invitat să aleagă o arcană de Tarot asociată cu această temă.

Pe parcursul atelierului, fiecare participant care dorește se exprimă cu privire la ceea ce a pregătit. Apoi, Sarah prezintă piesa muzicală pe care a ales-o pentru a ilustra această temă. După ascultarea piesei urmează un moment de reflecție.  Apoi, grupul împărtășește emoțiile și reflecțiile.

Participanților li se vor propune exerciții, în special cu privire la legătura dintre simbolistica numerelor și vibrația muzicală.

Printr-un travaliu practic ghidat de Georges Colleuil și acompaniat de chitară sau de muzica aleasă de Sarah, participanții se vor familiariza cu metafora și își vor dezvolta abilitățile de ascultare subtilă, descifrând întrebările puse de arcane într-un mod inedit.

Detalii înscriere și participare

Atelierul este susținut de Georges Colleuil și Sarah Masyel, în limba franceză cu traducere simultană în limba română în data de 08 Aprilie, 10:00-18:00, la Hotel Capital Plaza, Bulevardul Iancu de Hunedoara 54, București 011745

Cost de participare:

👉800 RON cu prezență fizică în sală

Pentru pensionari, în baza confirmării calității acestora printr-un document oficial (de ex. – talon pensie) se acordă o reducere de 40% din prețul stagiului.

Înscrierile se fac la:rap@pandorrastyle.ro și sunt condiționate de semnarea contractului și achitarea integrală a taxei. Înscrierile vor fi luate în calcul în ordinea confirmării de plată a stagiului.

Număr Maxim de participanți în sală– 30 persoane

Data limită de înscriere este 10 Martie 2023, condiționată de achitarea integrală a taxei în același termen.

În cazul în care, din motive personale, participanții doresc să se retragă de la curs ulterior achitării taxei, vor anunța acest lucru în scris la adresa de email rap@pandorrastyle.ro.

În cazul în care participantul dorește să se retragă de la stagiu după data de 1 Martie 2023, inclusiv în ziua stagiului, suma achitată nu poate fi restituită și va fi reținută integral de către organizator.

În situații excepționale (de exemplu boală gravă), se poate solicita restituirea integrală a taxei, condiționat de prezentarea de documente în sprijinul cererii. Organizatorul este îndreptățit să decidă unilateral de la caz la caz dacă suma se restituie participantului.

Dacă numărul de participanţi este prea mare pentru un stagiu, organizatorii vor propune o listă de aşteptare sau pentru un alt stagiu.

Prin transmiterea pe e-mail la rap@pandorrastyle.ro a solicitării de înscriere participanții confirmă că au luat la cunoștință condițiile de participare așa cum sunt ele prezentate mai sus.

Organizator:

Pandorra Dreams SRL, CUI: 34149113, J23/3824/2020, Balotesti, str. Viselor nr. 1, Vila 64, jud. Ilfov

Informații la: