Pachet special – Georges Colleuil

În perioada 31 martie – 9 aprilie 2023 vă invităm alături de Georges Colleuil și prietenii săi într-o incursiune în lumea simbolurilor, arhetipurilor și a modului în care putem avea acces la deblocarea creativității din fiecare dintre noi.

Persoanele care doresc să participe la toate cele 4 evenimente beneficiază de un cost redus de 3000 RON. Reducerea se aplică doar pentru participarea cu prezența in sală.

Pensionarii beneficiază de o reducere de 40% din costul de bază al pachetului (3750 RON), în baza confirmării calității acestora printr-un document oficial (de ex. – talon pensie).

Detalii înscriere și participare

Conferințele se desfășoară în perioada 31 martie – 9 aprilie 2023, la Hotel Capital Plaza, Bulevardul Iancu de Hunedoara 54, București 011745, și on-line prin intermediul platformei zoom. Detaliile de desfășurare, numărul maxim de participanți precum și programul fiecărei conferințe pot fi consultate accesând linkurile corespunzătoare de mai sus. Conferințele susținute în limba franceză se desfășoară cu traducere simultană în limba română.

Înscrierile se fac la: rap@pandorrastyle.ro și sunt condiționate de semnarea contractului și achitarea integrală a taxei. Înscrierile vor fi luate în calcul în ordinea confirmării de plată a stagiului.

Pentru a beneficia de reducerea acordată prin pachetul special, data limită de înscriere este 01 Martie 2023, condiționată de achitarea integrală a taxei în același termen.

În cazul în care, din motive personale, participanții doresc să se retragă de la curs ulterior achitării taxei, vor anunța acest lucru în scris la adresa de email rap@pandorrastyle.ro.

În cazul în care participantul dorește să se retragă de la stagiu după data de 01 Martie 2023, inclusiv în ziua stagiului, suma achitată nu poate fi restituită și va fi reținută integral de către organizator.

În situații excepționale (de exemplu boală gravă), se poate solicita restituirea integrală a taxei, condiționat de prezentarea de documente în sprijinul cererii. Organizatorul este îndreptățit să decidă unilateral de la caz la caz dacă suma se restituie participantului.

Dacă numărul de participanţi este prea mare pentru un stagiu, organizatorii vor propune o listă de aşteptare sau pentru un alt stagiu.

Prin transmiterea pe e-mail la rap@pandorrastyle.ro a solicitării de înscriere participanții confirmă că au luat la cunoștință despre condițiile de participare așa cum sunt ele prezentate mai sus.

Organizator:

Pandorra Dreams SRL, CUI: 34149113, J23/3824/2020, Balotesti, str. Viselor nr. 1, Vila 64, jud. Ilfov

Informații la:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *