Tarotul Crucea Sudului®

Un tarot nou și original, alcătuit din cele douăzeci și două de cruci tuarege.

Un Tarot metalic și magnetic care ne dezvăluie noi căi și ne ajută în căutarea sensului.

În cadrul acestui stagiu, creatorii acestui tarot ne propun tiraje individuale sau colective pentru a ne readuce la drumul pierdut și a ne reconecta cu iubirea, bucuria, sănătatea și libertatea.

Programul stagiului:

Cele 21 de Cruci ale Sudului – Detalii despre fiecare cruce – structură – simbol – funcție

A douăzeci și doua cruce, Crucea Rebelului

O cruce contemporană, unificatoare și eliberatoare

12 tiraje și etalări posibile

Tabelul crucilor de purtat sau de oferit în funcție de dificultățile, suferințele sau blocajele momentului, în funcție de proiecte sau în funcție de data nașterii.

Pentru studenții Referențialului Arhetipurilor Personale, acest stagiu poate fi validat ca modul R5.

Detalii înscriere și participare

Cursul este susținut de Georges Colleuil și Simon Fernandou, creatorii Tarotului Crucea Sudului® , în limba franceză cu traducere consecutivă în limba română, 31 Martie – 02 Aprilie, zilnic 10:00-18:00, la Hotel Capital Plaza, Bulevardul Iancu de Hunedoara 54, București 011745.

Cost de participare:

👉1600 RON cu prezență fizică în sală, include un pachet de Tarotul Crucea Sudului® în posesia căruia veți intra la înregistrarea în prima zi de curs

Pentru pensionari, în baza confirmării calității acestora printr-un document oficial (de ex. – talon pensie) se acordă o reducere de 40% din prețul stagiului.

RAP&Friends – Pachete Speciale pentru “prieteni”

Ca un omagiu adus celor 10 ani de prezență a Referențialului în România stagiile susținute în premieră de Georges Colleuil în această primavară sunt deschise tuturor celor interesați de lucrul cu simbolul și arhetipurile.

După cum spunea o vorbă – Prietenii voștri pot deveni și prietenii noștri. De aceea, dacă experiența voastră alături de Georges este una pe care doriți să o împărtășiți, vă propunem să le faceți cunoscute și celor care nu îl cunosc pe Georges. Am pregătit în acest sens reduceri de grup, după cum urmează:

• Dacă participați împreună cu alte 3 persoane care nu au cunoștințe RAP, grupul vostru primește o reducere de 30% din taxa de înscriere pentru fiecare participant în parte

• Daca participați împreună cu alte 4 persoane care nu au cunoștințe RAP, grupul vostru primește o reducere de 40% din taxa de inscriere pentru fiecare participant în parte

Înscrierile se fac la: rap@pandorrastyle.ro și sunt condiționate de semnarea contractului și achitarea integrală a taxei. Înscrierile vor fi luate în calcul în ordinea confirmării de plată a stagiului.

Număr Maxim de participanți în sală – 30 persoane

Data limită de înscriere este 15 Martie 2023, condiționată de achitarea integrală a taxei în același termen.

În cazul în care, din motive personale, participanții doresc să se retragă de la curs ulterior achitării taxei, vor anunța acest lucru în scris la adresa de email rap@pandorrastyle.ro.

În cazul în care participantul dorește să se retragă de la stagiu după data de 1 Martie 2023, inclusiv în ziua stagiului, suma achitată nu poate fi restituită și va fi reținută integral de către organizator.

În situații excepționale (de exemplu boală gravă), se poate solicita restituirea integrală a taxei, condiționat de prezentarea de documente în sprijinul cererii. Organizatorul este îndreptățit să decidă unilateral de la caz la caz dacă suma se restituie participantului.

Dacă numărul de participanţi este prea mare pentru un stagiu, organizatorii vor propune o listă de aşteptare sau pentru un alt stagiu.

Prin transmiterea pe e-mail la rap@pandorrastyle.ro a solicitării de înscriere participanții confirmă că au luat la cunoștință condițiile de participare așa cum sunt ele prezentate mai sus.

Organizator:

Pandorra Dreams SRL, CUI: 34149113, J23/3824/2020, Balotesti, str. Viselor nr. 1, Vila 64, jud. Ilfov

Informații la: