Elena Beca

Practician RAP din 2019            

Ca practicant al Metodei RAP

– Utilizarea metodei Referențialului Arhetipurilor Personale în raport cu alte persoane.

Am acordat sprijin fără onorariu câtorva persoane aflate în dificultate (doar câte o singură dată) pentru a afla împreună cu acestea care le sunt vulnerabilitățile generale (provocările C5, C7 , C10, C13  sau diverse arcane  ca 12, 15, 13 ..) și care le sunt resursele (C6 , C13, C12 ..)

Într-un singur caz persoana avea dificultăți în cuplu și am cercetat împreună cu aceasta o vedere generală asupra Referențialului de cuplu cu accent pe C4, C6, C13.

– Utilizarea metodei RAP în relațiile mele personale urmărind cu precădere  conținutul caselor 4, 6, 13 care mă inspiră să acord persoanelor care mă interesează un spațiu de exprimare confortabil și generos în raport cu nevoile lor.

Ca formator in metoda RAP

Am folosit cu bucurie spațiul de publicare oferit cu generozitate de site-ul Profesorului Georges Colleuil, căruia îi mulțumesc nesfârșit pentru această oportunitate. Aduc mulțumiri, în aceeași măsura organizației Pandorra Style și persoanelor care administrează acest site – georgescolleuil .ro

În articolele mele am adus în atenția cititorilor valorile metodei RAP, dar am dorit să fac cunoscute în același scop și alte preocupări și contribuții ale autorului metodei, Georges Colleuil. Am avut prilejul să pun în lumină pentru cei interesați vibrațiile sufletești ale autorului romanului Pergamentul Interzis .

Mai mult, am dorit să accentuez valoarea de netăgăduit, în ansamblul creației acestui autor, a Tarotului de Marrakech, unic între toate variantele de Tarot din lume, prin numărul arcanelor dar și prin faptul că insoțește, pentru public, pe această cale, melosul nemuritor îngânat de basmele arabe.

Din acest an fac analiză psihologică, săptămânal, pentru a mă înțelege mai bine pe mine însămi și a îmi crea disponibilitate de a-i  înțelege și pe ceilalți și a genera un spațiu sufletesc și cognitiv necesar trăirii împreună a acestor două ipostaze.

Dr. Elena Beca

E-mail: elena_beca@yahoo.com