Nicoleta Pătrașcu

De profesie medic, vin in intampinarea nevoilor semenilor mei dintr-o perspectiva holistica (ce abordeaza fiinta umana atat pe plan fizic, cat si energetic, psiho-emotional si spiritual ) neuitand faptul ca, desi apartinem aceleiasi specii, fiecare individ este unic.

 Avem un anumit tip constitutional, un anumit tipar psihoemotional si reactionam diferit  in fata situatiilor de viata cu care ne confruntam, devreme ce ne  aflam intr-o permanenta interactiune directa cu mediul in care trăim.

Aprofundand cu incantare domenii ale medicinei alternative cum sunt apifitaromaterapia, homeopatia, medicina antroposofica, nu mare mi-a fost mirarea sa descopar firul rosu al Ariadnei, esenta despre care stramosii nostri vorbesc din vremuri imemoriale, si anume arta de a pastra intr-un echilibru netulburat acea stare de fericire interioara, de iubire neconditionata, toleranta si detasare, fara a acumula emotii negative ce pot avea repercursiuni nedorite dintre cele mai diferite, ce pot duce de cele mai multe ori la imbolnavire.

De aceea, consider ca o dezvoltare personala continua este esentiala pentru a putea atinge si pastra acest echilibru atat de necesar unei bune functionari a organismului, fara ca forta vitala ce asigura starea de sanatate sa fie perturbata in vreun fel.

O metoda de dezvoltare personala extraordinar de complexa si benefica mi-a fost scoasa in cale de catre Univers in urma cu cativa ani, este metoda Referentialului Arhetipurilor Personale, creatie a lui Georges Coleuill, caruia ii multumesc cu recunostinta pentru oportunitate.

 Aceasta metoda de sondare a inconstientului m-a uimit prin acuratetea cu care vorbeste exact despre calatoria sufletului uman pe drumul desavarsirii, calatorie pe care inteleptii antici au transpus-o in imaginile cartilor de Tarot .

 Tarotul – Aceste arhetipuri magnifice cu care tehnica proiectiva lucreaza in profunzimile noastre, impreuna cu o multitudine de instrumente ajutatoare pentru identificarea cauzelor ce ne macina existenta.

O plaja imensa de potentialitati pentru rezolvarea conflictelor, repararea traumelor reprezentand un sprijin veritabil in vindecarea diferitelor tipuri de suferinte prin folosirea anumitor uleiuri esentiale, remedii Bach, plante vindecatoare, cristale, practici de lucru energetic (pozitii de yoga, qi gong, yi king) si multe altele, tot acest univers imi doresc sa-l fac cunoscut atat consultantilor mei cat si celor care doresc sa beneficieze de aceste prețioase invataturi la cel mai inalt grad.

Ii multumesc Monicai Daniela Gaitanaru – mentorul si calauza alaturi de care am descoperit noi orizonturi pline de sens, revelatii si transformari.

Prin intermediul acestora, mi-am regasit increderea ca sunt pe drumul cel bun, pe calea catre Sinele meu autentic si catre natura mea cea mai proprie.

Pe aceasta cale care mi-a facilitat propria regasire, te invit sa pasim impreuna spre explorarea intregului fiintei tale!

Pentru programari ma poti contacta la: drpatrascu.np@gmail.com